PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yay Animasyonu Hazırlama

Musa Eren
02-03-2009, 14:25
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Nasıl yapılır :

parçalar :

buraky88
10-18-2009, 04:42
ahbe hocam şuan en çok ihtiyacım olan şeydi ama video silinmiş

Aşkın YILDIZ
10-18-2009, 12:01
ahbe hocam şuan en çok ihtiyacım olan şeydi ama video silinmiş

aynı videoyu burdan indirebilirsiniz..!

buraky88
10-18-2009, 19:16
Hocam çok teşekkür ederim benim bir sorunum daha var burdamı paylaşsam yoksa konumu açsam bilemesdim önce size danışmak istedim. Ben okulda yaptığımız kam analiz deneyi için similasyon oluşturuyorum. Kam analiz deney makinasını oluşturdum garekli mateleri yaptım cam ve takipçide istediğim gibi yerlerine oturdu ve bağımsız hareketleride normal yani kam takipçisi mousla hareket ettirince yuvasında aşağı yukarı ve kam da milli döndürünce mil ekseninde dönüyor ama takipçi ve kam arasında ilişkilendirme yapamadım hata veriyor. kam yüze kalınlığı ve takipçi yüzey kalınlıkları aynı mate sekmesinden mechanic mate e ordan cam ı tıklıyorum kam yüzeyini ardından kam takipçi yüzeyini tıklıyorum ama yüzeyler kapalı bir eğri değil gibi bir hata alıyorum ne yapmam gerekiyorsorun kamda diye düşündüm başka kam çizdim yine olmadı

Aşkın YILDIZ
10-18-2009, 21:39
incelemeden bir yorum yapmak zor dostum .!
tasarımı görmek lazım . verebilirsen ben bir çözüm bulamasam illa bir kişi forumda çözüm bulur o yüzden bakabilirsek tasarıma sağlıklı bir çözüm yolu bulabiliriz belki!

Ama lütfen konu açın..! çünkü ozaman herkezin ilğisini toplar ve hatayı herkez öğrenir.

sayim akman
10-20-2009, 22:17
Yukarıdaki linkden de başka bir yay animasyonu hazırlama videosuna ulaşabilirsiniz.

buraky88
10-21-2009, 23:52
valla resmi koymak isterdimde direk resmi koymayı başaramadım o yüzden koyamıyorum ancak kamın yüzeyini tek parça olarakm yapınca oldu yinede hepinize teşekkürler