PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : makina çalışma sistemi

solidustasi
06-02-2009, 14:19
evet arkdaşlar bu videoyu mutlaka izleyin solidworksda tasarlanmış bir makinanın robotlarla ortak çalışam sistemi çok hosunuza gidecek part ve komple montaj halini isteyen olursa veririm ama boyutu baya büyük.. çok emek verildi bu işe solidworksun gücü işte bu.. :):):):)

işte link umarım beğenirsiniz:::

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Alternatif Link:

LİNKLER YENİLENMİŞTİR.

MUSA EREN

Musa Eren
06-02-2009, 15:24

Musa Eren
06-02-2009, 15:52
İzlediğim kadarıyla çok karmaşık geldi bana.Robotlarla makinaların çalışma düzeni ve çalışma uyumu gerçekten şahane ve bu mesleği iyiki seçmişim dedirtiyor insana.Bu makinayı tasarlayan yaratıcı kişilere sonsuz saygılar..

pagev_kamil
06-02-2009, 18:15
tebrik ederim baya etkileyici yaratıcı bir tasarım ellerinize sağlık uzun zamandır böyle tasarımlar görmemiştim:):)

sayim akman
06-02-2009, 21:14
evet arkdaşlar bu videoyu mutlaka izleyin solidworksda tasarlanmış bir makinanın robotlarla ortak çalışam sistemi çok hosunuza gidecek part ve komple montaj halini isteyen olursa veririm ama boyutu baya büyük.. çok emek verildi bu işe solidworksun gücü işte bu.. :):):):)

işte link umarım beğenirsiniz::: [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Şuhan videoyu indirip izleme imkanım yok.En kısa zamanda indirip izlerim.Yorumumu o zaman yaparım.
Ama ben makinayı yakından inceleyip yorum yapmak istiyorum.Hem bize yeni fikirler katacaktır.Eğer makinanın kendisini de paylaşırsanız çok iyi olur.

sozen
06-05-2009, 21:46
evet, harika bir otomasyon animasyonu olmuş.

Bu videonun/animasyonun hazırlanmasında sadece solidworks mü kullandınız. Yoksa diğer animasyon/video programlarını da kullandınız mı?

sayim akman
06-05-2009, 22:30
Bu videoyu youtube koydunuz mu acaba? Yaklaşık bir sene önce izledim sanki bunu yada ben yanlış hatırlıyorum.Neyin montajını yapıyor?Arada sanki rulman çakıyor.
Animasyonda baya bi el becerisi var.Hile de var gibi.

ünsal
06-06-2009, 00:20
tebrikler ne makinesi bu:confused: