Musa Eren
02-03-2009, 21:42
Arkadaşlar ben kendim bir antet hazırladım sheet yani ben bunu yazıcıdan cıkardıgımda bazı yazıları cıkarmıyor ve çerçeve etrafındaki yerleri gri cıkarıyor bi türlü yapamadım kağıtda boşa gitti yardım edermisiniz. ? Güzel yazıcıdan cıkabilecek bu türde bir sheet hazırlaya bilirmisiniz arkadaşlar :S
Şimdiden Teşekkür Ediyorum.
İNDİR ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
bence kendin denemelisin antet hazırlamayı. bir drawing aç. kağıda sağ tıkla ve edit sheet seçeneğine gir. burada gereken antet çizimini yap ve sağ tıklayıp tekrar edit sheet dersen çizgilerin tamamı gri renkte olacaktır. bundan sonra yapman gereken şey yazıcı ayarları ile ilgili. muhtemelen bazı çizgiler çıkmıyor derken çizmiş olduğun antet yazıcının yazdırılabiilir alanının dışında kalıyor. bunun içinde çıktı alırken page setup ayarlarından scale to fit seçeneğini aktif hale getirmen ve yazıcı baskı ayarlarını sadece siyah kartuş kullanarak çıktı almak.
Şimdiden Teşekkür Ediyorum.
İNDİR ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
bence kendin denemelisin antet hazırlamayı. bir drawing aç. kağıda sağ tıkla ve edit sheet seçeneğine gir. burada gereken antet çizimini yap ve sağ tıklayıp tekrar edit sheet dersen çizgilerin tamamı gri renkte olacaktır. bundan sonra yapman gereken şey yazıcı ayarları ile ilgili. muhtemelen bazı çizgiler çıkmıyor derken çizmiş olduğun antet yazıcının yazdırılabiilir alanının dışında kalıyor. bunun içinde çıktı alırken page setup ayarlarından scale to fit seçeneğini aktif hale getirmen ve yazıcı baskı ayarlarını sadece siyah kartuş kullanarak çıktı almak.