Musa Eren
02-03-2009, 19:24
1.Önce konu açmak istediğiniz kategoriyi bulun..Açacağınız konu hangi kategoriye uyuyorsa oraya girin..Mesela ben bir tane makina kitabı eklemek istiyorum.Bu konuyu açacağım yer Makina/ders kitapları bölümüdür..Uygun kategoriye girdikten sonra aşağıdaki gibi ekran çıkacak karşımıza..
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
2.Bu ekran da Turuncu kutucuk içine YENİ KONU butonu vardır..Bu butona basınız..ve karşımıza gelen ekran şu şekildedir..
Resim üzerinde nereye ne yazılacağını belirttimAynı şeyleri tekrar buraya yazmaya gerek duymuyorum...Şimdi karşımıza gelen ekrandaki kodların ne anlama geldiğine bakalım:
Butonların manasını resim üzerinde yazdım..
3.En son olarak konu açmak için aşağıdaki resimde belirttiğim yere tıklıyoruz..konu aç diyoruz yani..
Anlamayan arkadaşlar bana özel mesaj atsın
KENDİ ANLATIMIMDIR..ALINTI DEĞİLDİR...
2.Bu ekran da Turuncu kutucuk içine YENİ KONU butonu vardır..Bu butona basınız..ve karşımıza gelen ekran şu şekildedir..
Resim üzerinde nereye ne yazılacağını belirttimAynı şeyleri tekrar buraya yazmaya gerek duymuyorum...Şimdi karşımıza gelen ekrandaki kodların ne anlama geldiğine bakalım:
Butonların manasını resim üzerinde yazdım..
3.En son olarak konu açmak için aşağıdaki resimde belirttiğim yere tıklıyoruz..konu aç diyoruz yani..
Anlamayan arkadaşlar bana özel mesaj atsın
KENDİ ANLATIMIMDIR..ALINTI DEĞİLDİR...