PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rapidshare sitesine dosya upload etme (RESİMLİ ANLATIM)

Musa Eren
02-03-2009, 19:23
1. önce " [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] " sitesine giriyoruz..Bu site ücretsiz upload yapabileceğimiz güzel bir site.Buraya upload edilen dosyalar 3 ay süre saklı kalabiliyor,silinmiyor yani.

2. Siteye girdikten sonra karşımıza aşağıdaki gibi ekran çıkacaktır..Resim üzerinde belirttiğim gibi çıkan ekranda GÖZAT butonuna basıp upload edecğimiz dosyayı bilgisayarımızdan seçiyoruz..

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

3.Dosyayı seçtiktan sonra aşağıda resimde gösterdiğim butona basıyoruz..

4.UPLOAD Butonuna bastıktan sonra siteaşağıdaki resimde görüldüğü gibi artık dosyamızı upload etmeye başlamıştır..Upload süresi dosyamızın boyutuna ve internet hızına göre değişir.Dosya boyutu ne kadar küçük olursa upload süresi o kadar azalır..

5.Upload bittikten sonra rapid bize dosyayı indirilmesini sağlayan bir link verir.Aşağıdaki resimde gösterdiğim link dosyanızın linkidir.BU linki forumumuzda konu açarak koyarsanız diğer arkadaşlarımız sizin dosyanızı linke tıklayıp indirebilir..

KENDİ ANLATIMIMDIR..AKLINIZA TAKILAN SORULARI BANA ÖZEL MESAJ ATARAK SORABİLİRSİNİZ..

sezaiercan
02-25-2009, 10:43
mrb ben sezai yardımlarınız için teşekürler