PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Moldflow MPA Temel Eğitim Notları

Musa Eren
04-01-2009, 18:18
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

11.05.2012 Link Günceldir.

doctoryk
05-11-2012, 00:49
Merhabalar Musa bey;

Yıldız Teknik Üni. de Araştırma Görevlisiyim. Plastik enjeksiyon işi ile yeni yeni ilgilenmeye başladım. Ve öğrencilik yıllarımdan moldflowu biliyordum. Nasıl öğrenebilirim. Elinizde eğitim dökümanı varsa paylaşmanız mümkün mü?

Şimdiden teşekkürler.

Emre TUNÇBİLEK
05-11-2012, 00:52
Merhabalar Musa bey;

Yıldız Teknik Üni. de Araştırma Görevlisiyim. Plastik enjeksiyon işi ile yeni yeni ilgilenmeye başladım. Ve öğrencilik yıllarımdan moldflowu biliyordum. Nasıl öğrenebilirim. Elinizde eğitim dökümanı varsa paylaşmanız mümkün mü?

Şimdiden teşekkürler.

Musa Abimiz ne yazık ki uzun süredir forumumuzda aktif bulunmamakta. Fakat, kardeş sitemiz olan Mühendisim.Net Admini Ediz Engincan Abi'm bunları arşivliyordu.Kendisi ile bir iletişime geçeceğim.

Ümit RAMAZANOĞLU
05-11-2012, 00:52
Musa bey uzun süredir forumda yok bir çok mesajına bu cevap veriliyor :D
Nedenini hep merak ediyorum paylaştığı dosyalar çok faydalı ama admin kayıp :)

Emre TUNÇBİLEK
05-11-2012, 00:56
Musa bey uzun süredir forumda yok bir çok mesajına bu cevap veriliyor :D
Nedenini hep merak ediyorum paylaştığı dosyalar çok faydalı ama admin kayıp :)
Bir süre önce Adminlerin çoğu bir anda forumdan çekildiler. Bu yüzden yeni yönetim atandı.Musa Abi'mi en son Mühendisim.Net'te de görevli olduğunu duydum, ama ne yazık ki eskilerden çoğu artık aktif değil.

ZeBaNi
05-11-2012, 01:28
Musa askerden geldikten sonra foruma çok nadir girdi. Sanırım forum1923 de bir konuda da canı sıkılmıştı . Yeni girdiği iş filan derken ortadan kayboldu . Tabi bunlar tamamen benim bildiğimi sandıklarım :) Ardı farklı olabilir. İletişime geçmek isterseniz kendisinden izin almak kaidesiyle size mail adresini verebilirim.

Ahmet Mikâil YAZICI
05-11-2012, 04:26
Merhaba e-posta atmışsınız benim adresime, buradan cevap vermiş olayım.

Bu konudan MoldFlow İngilizce videolarına ulaşabilirsiniz. Yıldız Teknik'te olduğunuza göre İngilizce olması bir eksi olmaz sanırım. Hem daha güncel bir kaynaktan öğrenmiş olursunuz. Bu pdf dosyasına da bakacağım, elimde olması gerekiyordu. Bulursam yine buradan paylaşırım.

Ediz Engincan
05-11-2012, 18:01
Yeni Link

Emre TUNÇBİLEK
05-11-2012, 18:29
Yeni Link

Çok sağol Ediz Abi.Gerçekten bizim forumun arşiv görevlisi gibisin. :) Linki ilk mesaja ekledim.

Ahmet Mikâil YAZICI
05-11-2012, 19:32
Emre birtane de gezginden fotoğraf bırak istersen.

Emre TUNÇBİLEK
05-11-2012, 21:11
Bir resim ekledim :)