Orijinalini görmek için tıklayınız : Katı Modelleme Komutları Anlatım Videoları (yepyeni)
Musa Eren
03-11-2009, 04:21
Evet arkadaşlar.videolarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.burada katı modellemede kullanılan komutların kullanışlarını anlatmaya çalıştım.İnşallah beğenirsiniz.çok bilinen extruded cut ve extruded bose/base komutlarını anlatmadım.ama isterseniz onları da video halinde sunarım size.bu komut anlatım videolarının devamı gelecektir.hazırlamam bittikten sonra buarada paylaşacağım.herkese ii çalışmalar..
swept bose/base (süpürerek katı oluşturma)
videoyu indirmek için tıklayınız.. ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
draft (eğim verme)
videoyu indirmek için tıklayınız.. ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
revolved bose/base (döndürerek katı oluşturma)
revolved cut (döndürerek kesme)
rib (destek)
draft (eğim verme)
fillet (yuvarlatma)
chamfer (pah kırma)
simple hole (basit delik delme)
hole wizard
scale (ölçeklendirme)
move/size features
lineer pattern (doğrusal çoğaltma)
circular pattern (dairesel çoğaltma)
curve driven pattern (eğri boyunca çoğaltma)
mirror (aynalama-simetri alma)
shape (şekil değiştirme)
sweep cut
Text (Yazı Yazma Komutu)
swept twist (bükme)
Lofted Guide(kılavuz eğrisiyle loft komutu)
Loft Centerline Parameters
freeform(serbest form verme)
deform(şekil değiştirme)
flex and loft
flex ile matkap ucu hazırlama
Wrap komutu ile silindir üzerine yazı yazma
Wrap komutu ile konik yüzeye yazı yazma
Bütün videoların rar şifreleri
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] dur
çok güzel bunlar..devamı gelicekmi?
Musa Eren
03-16-2009, 16:57
çok güzel bunlar..devamı gelicekmi?
evet devamı gelecek.şuan hazırlamaktayım videoları.katı model komutları bitmek üzere...
paylaşım gerçekten güzel musa abi eline saglık sorum olucak videolar seslimi ve görüntü kalitesi nedir?
Musa Eren
03-18-2009, 22:15
hayır videolar sesli değil.sesli yapacak ortamım olmadı daha.görüntü kalitesi çok iyi.
inş. seslide görmek nasip olur :D
Cok güzel calisma, tesekkürler.
sa abiler ben bir E.M.L ögrencisiyim CNC bölümü okuyorum ögretmenim bu siteyi önerdi çizimlerine yardımcı olur buradan indir izle dedi (çizimim biraz ii de) ama nasıl indirilecegini bilmiyorum baya ugraştım yapamadım abimizin biri bir program koymuş onu indirdim kurdum onunla indirmeye çalıştım 1 tane indirdim ama nerede oldugunu bulamadım bilen warsa benim le irtibata geçerse çok sevinirim abiler
lütfen yardım edin (neolur)!!!!!!
Musa Eren
04-05-2009, 01:14
sa abiler ben bir E.M.L ögrencisiyim CNC bölümü okuyorum ögretmenim bu siteyi önerdi çizimlerine yardımcı olur buradan indir izle dedi (çizimim biraz ii de) ama nasıl indirilecegini bilmiyorum baya ugraştım yapamadım abimizin biri bir program koymuş onu indirdim kurdum onunla indirmeye çalıştım 1 tane indirdim ama nerede oldugunu bulamadım bilen warsa benim le irtibata geçerse çok sevinirim abiler
lütfen yardım edin (neolur)!!!!!!
Hocana bizi önerdiği için sonsuz teşekkürlerimi ilet..
gelelim senin sorununa...siteden rapidshare linklerini nasıl indireceğini bilmiyorsan buraya tıkla.. ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])Eğer direk linkten değil de bir program yardımıyla indirmek istiyorsan bana özel mesaj at sana ordan anlatayım...kolay gelsin.
pekı abi çok saol cwp werdigin için yardımcı oldugun için çok saol rapshide den nasıl indirilecegini ögrendim sagolasın abi bu arada hemşeriyiz ben de soma lıyım :D
:) size kolay gelsın ......
abi rar ın şifresi ne acaba ? sölermısın
abi video yu ındırdım ayarladım saol
abi bu video ları hiç bir program açmıyo ne ile aça biliriz (winnayp,media player,gom player) war ama açmıyor ney açar sölermısın ?
Musa Eren
04-05-2009, 22:39
abi bu video ları hiç bir program açmıyo ne ile aça biliriz (winnayp,media player,gom player) war ama açmıyor ney açar sölermısın ?
videoları bs player ile izleyebilirsin..ilk önce indirdiğin dosyları winrar programı ile çıkart. sonra çıkan dosyayı bs player yada vlc media player ile açıp izle..
_TIMSAH_
04-06-2009, 00:18
Çok teşekürler, çok sağlam bi paylaşım olmuş.!
solidworker
04-10-2009, 15:23
Rib'i indirdim fakat password istiyor nasıl açacağız?
Musa Eren
04-10-2009, 15:36
Rib'i indirdim fakat password istiyor nasıl açacağız?
şifre konu altında yazıyor..Biraz daha dikkatli okuyalım lütfen..
rar şifreleri: [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
pagev_kamil
04-10-2009, 18:26
bunları bir bütün olarak link haline getirirmisin musa abi öyle dawload edelim böyle sorun çıkıyo parça parça
Musa Eren
04-10-2009, 18:35
bütün bir part haline getirdikten sonra uplaod edebileceğim site yok...büyük boyutlu dosyalar upload sorunu yaratıo..malesef rapidten başka link koyamıorum..
teknikressam
04-10-2009, 22:40
[ya şifre istiyo bn bu komutların hepsini biliorum
sayim akman
04-10-2009, 23:05
İlk mesajın alt taraflarına iyice bakmamışsınız , baksanız görürdünüz şifrenin ne olduğunu.Siz tüm bu komutların kullanımını biliyor olabilirsiniz , ama bu videolar ile daha nice insan solidworksü öğrenecektir.Bilmediğiniz komutlar ile ilgili de videolar var bu sitede onları indirebilirsiniz.
Musa Eren
04-10-2009, 23:29
ya şifre istiyo bn bu komutların hepsini biliorum
Videoları bilen kişiler için değil bilmeyen kişiler için hazırladım güzel kardeşim..solide başlayan veya bu komutları bilmeyen onlarca insan var..sayim arkadaşımın dediği gibi sitede bilmediğin komutların kullanımı var.sen onları indir..
Kıymetli kardeşim,
43 yaşından sonra Solid Works gibi bir Deryada yüzmeyi öğrenmeye çalışmanın ne kadar meşakkatli bir faaliyet olduğunu taktir edersiniz.
Ancak, bu zorlukları siz ve sizin gibi paylaşımcı, becerikli, bilgili ve gayretli genç insanların varlığı ile aşabileceğimizi düşünüyorum.
Görüntüler çok iyi hazırlanmış, fakat bu çalışmalarınızı seşli anlatımla tamamlayabilmiş olsaydınız mükemmel faydalı olabilirdi kanaatindeyim.
Bütün emekleriniz ve paylaşımınız için çok teşekkür ederim.
ahdi66
Musa Eren
04-17-2009, 00:33
Kıymetli kardeşim,
43 yaşından sonra Solid Works gibi bir Deryada yüzmeyi öğrenmeye çalışmanın ne kadar meşakkatli bir faaliyet olduğunu taktir edersiniz.
Ancak, bu zorlukları siz ve sizin gibi paylaşımcı, becerikli, bilgili ve gayretli genç insanların varlığı ile aşabileceğimizi düşünüyorum.
Görüntüler çok iyi hazırlanmış, fakat bu çalışmalarınızı seşli anlatımla tamamlayabilmiş olsaydınız mükemmel faydalı olabilirdi kanaatindeyim.
Bütün emekleriniz ve paylaşımınız için çok teşekkür ederim
güzel övgüleriniz için teşekkür ederim hocam..şuan sessiz olarak hazırladım ama yakın zamanlarda sesli olarak hazırlayacağım seti paylaşacağım..önce sizlerin beğendikten sonraki bu sözleriniz bendeki medeni cesareti arttırmaktadır..
abi gene ben :) abi indirdigim video ların şifresini bana yollar mısın rar şifresi istiyor
yazarsan sevinirim abi sana kolay gelsın
Musa Eren
04-23-2009, 22:09
abi gene ben abi indirdigim video ların şifresini bana yollar mısın rar şifresi istiyor
yazarsan sevinirim abi sana kolay gelsın
lütfen artık şifre sormayın bana...sitemizde bütün şifreler
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
dur..
damnet35
04-29-2009, 21:42
Videoyu media player 11 açmıyor neyle açabilirim
Musa Eren
04-29-2009, 21:43
Videoyu media player 11 açmıyor neyle açabilirim
bs player yada media player classic ile rahatça izleyebilirsin..
damnet35
05-01-2009, 19:41
Teşekkürler....
burak1039
05-03-2009, 13:07
kardeşim burda şifre istiyo dosyalar onu nasıl hallederiz
zaferşar
06-21-2009, 14:06
eline sağlık musa abi siz gibilerine ihtiyacımız var sizde olamsanız...
abim birde biraz montajı anlatsan ii olur şimdiden teşekkürler
[EXE]LANS
07-19-2009, 14:53
musa kardesim cok saol dosylarınızı buyuk bir şevkle indirmekteyiz hersey icin saolun!
darkblue
09-08-2009, 01:59
Videoları indirdim media playerde codec sorunum olmamasına rağmen katı modellemeleri seyredemedim. Sheet metal grubunda verilen videoları sorunsuz olarak seyretmiştim çünkü.Bana açıklama yapabilirseniz çok sevinirim.
Ayrıca bu siteyi kurup solidle ilgili bütün sorunlarımıza yardımcı olduğunuz için emeği geçen herkese teşekkürlerimi borç bilirim.
Musa Eren
09-10-2009, 16:38
sheet metal komut anlatımlarını seyrettiğinize göre bunları da aynı şekilde rahatça seyredebilmeniz gerekir..tüm videoların formatları aynı çünkü..ben hepsini bs player ile izleyebiliorum.k-lite codec son sürümünü kurmanı öneririm..eğer yine de izleyemiyorsan başka programlarla açmayı dene..sadece media player a bağlı kalma..bs player,gom player,media player classic,vlc player gibi programların hepsi rahatça açmakta..winamp ve media player arada böyle sorunlar çıkarmaktadır.o yüzden tavsiye etmem.bs player sorunsuz açmakta videoları..
kafabidünya
09-10-2009, 17:14
Musa Eren'inde dediği gibi videoların açması gerekir. Bazı videoları seyredemeyen arkadaş VLC Player'ı indirirse sorunu kesinlikle çözülür, bu programın açamayacağı format yoktur. İkinci linkte alternatif bir programdır. İkisinide tavsiye edebilirim
VLC Player [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
K-lite Codec [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
Emeğinize sağlık. Ben SolidWorks'e yeni başladım, bilgimde fazla yok. Videoları izleyerek öğrenmek istiyorum ama rapidsharede hata veriyor. Yardım ederseniz sevinirim.
skinnyman_89
01-02-2010, 12:34
rar şifresi nedir?
Teoman KARA
01-02-2010, 12:47
Musa EREN, ilk mesajında videoların hemen altına yazmış bunu.
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] dur.
10-24-2010, 14:22
çok teşekkürler..gerçekten bizler için çok faydalı şeyler yayınlıyorsunuz..
emeğinize sağlık..
bu videolar şifreli nasıl açabilirim
Emre ÖZKAN
03-30-2011, 18:05
bu videolar şifreli nasıl açabilirim
Sizin 2 mesaj üstünüzde koyu harfler ile yazılmış zaten şifre. Hatta videoyu indirdiğiniz ilk mesajda da şifrenin ne olduğu yazılmış. Lütfen mesaj yazmadan önce konuları daha özenli bir şekilde okuyun.
cetin terzi
06-28-2011, 17:15
Linklerın bazıları ölmüş ??
yafesalemin
08-13-2011, 16:16
cizime kendi jpeg formatımdaki resmi texture yapma komutu nedir
yusuf.kibar
12-29-2011, 12:52
bazı likler ölmüş
Ahmet Mikâil YAZICI
12-29-2011, 12:58
Videoları online olarak izleyebilirsiniz.
selmagumusoglu
01-06-2012, 12:32
şifre istiyor şifre nedir acaba.
Emre Özdemir
01-06-2012, 12:36
rar şifresi:7mesajüstebakarsanızgörebilirsiniz.com sanırım:)
Emre TUNÇBİLEK
01-06-2012, 15:31
Teoman KARA´isimli üyeden Alıntı
Rar şifresi 7 mesaj yukarıda Emre Özkan Abi'min yaptığı bu alıntıdaydı! Lütfen iyi bir araştırma yapmadan cevap yazmayınız.
ahmetc_70
04-27-2012, 15:55
teşekkür edrim çok güzel olmuş
Ediz Engincan
05-02-2012, 01:51
Bu videolar arşivimde olduğundan pek yakında yüklenip paylaşılacaktır. Beklemede kalın. :)
Ahmet Mikâil YAZICI
05-02-2012, 02:30
Ediz abi, bizim forumun sunucusu gibi birşey oluyorsun demedi deme :) Bu bizler için alışkanlık haline gelecek, herşeyi senin hesabına upload edeceğiz gibi geliyor bana :)Sağol ilgilendiğin için, üyeliğimden eski konular maalesef arşivimde yok. Sayende onlarda yerini alacaklar.
Ediz Engincan
05-02-2012, 03:06
O yüzden yapıyorum zaten Ahmet. Bana bağımlı olun, benim hesabıma muhtaç olun diye yapıyorum. :D Şaka bir yana Allah'tan senin üyeliğinden daha önce dosyaların yedeklerini almıştım. Bak şimdi ihtiyaç hasıl oldu yeniden paylaşıma açacağım.
Bu arada maille gönderilebilecek dosyaları mail atıp, daha büyük boyuttakileri geçici olarak Mediafire adresine yüklerseniz hemen bizim premium hesaba aktarırım. Böylece silinmemiş olurlar.
Ahmet Mikâil YAZICI
05-02-2012, 14:34
Hissetmiştim, sinsi bir plan olduğunu :)
Zaten ben de mediafire'ı kullanıyorum, lazım olanları sana da gönderirim link olarak.
Peki mediafire, ücretli paketinde başka adreslerden link çekilebiliyor mu abi? Misal rapidshare'den alabiliyor musun?
Ediz Engincan
05-03-2012, 00:39
Ahmet işin doğrusu dediğini hiç denemedim ve bir fikrimde yok. Benim yaptığım işime yarayan dosyaları indirip sıfırdan MediaFire'a yüklemek. Bu yüzden bu adrese geçici olarak yüklerseniz benim daha çok işime yarar. Anında hesabıma aktarırım.
Ahmet Mikâil YAZICI
05-03-2012, 01:31
Ediz Engincan
05-04-2012, 00:26
İkinci grupta tamamdır. Diğer grupta hazırlıklarını sürdürüyor. ;)
Bu Filmler Musa Eren Tarafından SolidWorks 2007 Sürümünde Tamamı Sessiz Olarak Hazırlanmış Olup Görüntü Kalitesi Çok İyidir. Diğer Filmlerden Farklıdır.
1. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
2. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
3. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
4. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.