PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Solidworks Eğitim Cd si (310 Mb Türkçe Anlatım)

Musa Eren
02-03-2009, 14:04
***310 MB Türkçe Anlatım***

Solidworks ü hiç bilmeyen birinin dahi bu videolar ile solidworksu öğrenmesi çok kolay olacaktır.Ayrıca Solidworksü bilenlerin dahi videoların içinde çok güzel ipuçları ve püf noktaları görebileceği güzel ve geniş kapsamlı bir video anlatımı serisi.

Bu eğitim Videoları serisinde toplam 13 ders bulunmaktadır.Toplam ders süresi 1 saat 10 Dakika 05 saniye sürmektedir.

Videoları izlemede sorun yaşıyorsanız eğer;
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] codec i yükleyiniz.

Ayrıca Çoğu video yu sorunsuz izlemek için K-Lite Maga Codec PAck 1.65 i de yükleyebilirsiniz...
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

KAYNAK : HALUK TATAR

Film 01 : SolidWorks Ekranını tanıma : [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Film 02 : Katı Tasarım Kavramı: [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Film 03 : Görünüşler ve Ekran Kullanımı : [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Film 04 : Parametrik Katılama : [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Film 05 : Teknik Resim Oluşturma : [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Film 06 : E-Drawings Haberleşme Modulü : [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Film 07 : CosmosExpress Kuvvet-Basınç Analizi : [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Film 08 : Toolbox Parça Kütüphanesi ve Profil-Kaynak Modulü : [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Film 09 : Montaj : [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Film 10 : Montaja Referanslı Parça Tasarımı ve Sac Modulü : [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Film 11 : Dizayn Tablosu ile Konfugrasyon Oluşturma : [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Film 12 : 2 Boyutlu DWG dosyasını 3 boyutlu hale getirme : [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Film 13 : Plastik Hacim Kalıbı Hazırlama : [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

kartal5587
04-15-2009, 01:02
solid works 2008 in mi videolar

pagev_kamil
04-15-2009, 18:51
arkadaşlar konu içerisinde
teşekkürler
tebrik ederim
güzel olmuş
güzel bir paylaşım
gibi kalıplar ve kelimeler kullanmayınız. bu gibi kelime ve kalıpları içeren teşekkür butonumuz var onu kullanınız...

ibiza
07-15-2009, 20:29
bu programı kullanamam sanıyordum ama paylaşımın sayesinde kendime güvenim geldi. Emeğine sağlık...

[EXE]LANS
07-19-2009, 13:18
bunlar bende var tavsiy edilir güzel ve yalın bir dille anlatılmış.. linkler ölmeden indirin çünki başka yerde bulamazsınız!

SuNGuR_Tegin
03-26-2011, 02:39
Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Haluk TATAR
03-26-2011, 12:45
SolidVideo.net sitesinde 2011 Türkçe eğitim filmlerini ücretsiz indirilebilir. Bu filmler daha eskidir.