Orijinalini görmek için tıklayınız : Subap Yayı Esnetme
selcuk1906
01-01-2012, 22:04
İyi Günler Arkadaslar
kendi motorumu tasarlıyorum son olarakta subapları ekledim ama bir türlü yaylara esneklik veremedim mate komutuyla, bu konuda yardım edecek olan arkadaslara teşekkür ediyorum. Üzerine kam mili binince o hareket esnasında yayların subapları acacak sekilde esnemesini istiyorum kısacası
T.Eren EREZ
01-01-2012, 22:41
Merhaba bende moto çiziyordum projem haftaya bitiyor siteye ekleyince incelersin belki sorunun cevabını alırsın. Bende kam milinden itici çubuklara hareket verdim. İtici çubuklardan subablardai yay hareketini aktaramadım. Ama animasyonda göstermek istiyorsan o kısmı basit:D Bende motor görünmeyen kısmında kaldığı için göstermeyecem ama animasyon kısmında hareket ediyor izlenimi vermek çok zor değil. Sen montajda mı istiyorsun hareket yoksa animasyonda mı?
selcuk1906
01-01-2012, 22:48
Merhaba bende moto çiziyordum projem haftaya bitiyor siteye ekleyince incelersin belki sorunun cevabını alırsın. Bende kam milinden itici çubuklara hareket verdim. İtici çubuklardan subablardai yay hareketini aktaramadım. Ama animasyonda göstermek istiyorsan o kısmı basit:D Bende motor görünmeyen kısmında kaldığı için göstermeyecem ama animasyon kısmında hareket ediyor izlenimi vermek çok zor değil. Sen montajda mı istiyorsun hareket yoksa animasyonda mı?
montajda istiyorum işin acıkcası. benimde projeydi(sadece krank biyel piston mekanizması) bitti projem şimdi geliştiriyorum baktım zevkli bir hal aldı. Projenide görmeyi çok isterim paylaşmak istersen eger.
T.Eren EREZ
01-01-2012, 22:56
Burada eski animasyonu var [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
Daha bitmedi animasyonları okulun pc sinde yapmak zorundayım bu haftaya bitiyor simdiki halide
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
Uploaded with ImageShack.us ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
Bir tek yağ filtresi ve subab mekanizması kaldı. Haftaya pazara biter hepsi. Tüm sistem hareket ediyor. Sadece gaz kelebeği subab mekanizması hariç:D Subapı yapmaya çalışacam ama gaz kelebeğinin işi zor onuda denerim belki:D
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.