PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Makina Mühendisliği mi Lise memurlukluk mu

VaTaNs3v3r
11-21-2011, 13:14
Ben fırat üniversitesi teknoloji fakültesi makina müh okuyorum.Meslek lisesi makina bölümü mezunuyum sizce sözleşmeli ya da kadrolu bi teknisyen memurlukmu yoksa okula devammı (ilk senem daha hazırlık önümde 4.5 yıl var okulun bitmesine)

Emre TUNÇBİLEK
11-21-2011, 18:29
Makina Mühendisi olarak okulu bitirmen bence daha mantıklı ;)

Burak Can
11-21-2011, 19:35
makina mühendisliğin bittir bence

Emre TUNÇBİLEK
11-21-2011, 20:00
Teknisyen memuru olarak 1500/2000 lira almak yerine 2000/2500 lira almak ve kendini gösterdikçe bu maaşı yükseltmek istemez misin?
Tabi buda Makine Mühendisliğini bitirerek. Biraz zorlayacak ama sonucu gayet güzel olacak. İnşallah kalmadan okulu bitirirsin.

kechi
11-22-2011, 00:13
keşke hayat o kadar basit olsa

haso10
11-22-2011, 14:51
teknisyen, yıllarını boşa harcama bence

Emre ÖZKAN
11-22-2011, 15:54
Ben bir makina mühendisi olarak yıllarımı boşa harcadığımı düşünmüyorum. Bu sizin mühendislikten ne anladığınıza bağlıdır.

Kendini yetiştirmezsen, teknisyen de olsan, mühendis de olsan boş. Önemli olan eğitim sürecini ne kadar verimli geçirebildiğindir. Bu süreci dolu dolu geçirebilirsen, elbette mühendis olmak çok daha iyi bir seçim olacaktır.

VaTaNs3v3r
11-23-2011, 00:10
01. Tercih DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI / TEKNİSYEN (ANKARA MERKEZ)
02. Tercih YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ / TEKNİSYEN (İSTANBUL MERKEZ)
03. Tercih MAKİNA VE KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (ANKARA TAŞRA)
04. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (AFYONKARAHİSAR [BOLVADİN] TAŞRA)
05. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (AFYONKARAHİSAR TAŞRA)
06. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (ANKARA [BEYPAZARI] TAŞRA)
07. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (KONYA [KADINHANI] TAŞRA)
08. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (KONYA [YUNAK] TAŞRA)
09. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (ANKARA [POLATLI] TAŞRA)
10. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (ANKARA [BALA] TAŞRA)
11. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (KIRIKKALE [KARAKEÇİLİ] TAŞRA)
12. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (ÇANKIRI TAŞRA)
13. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (BURDUR TAŞRA)
14. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (KÜTAHYA TAŞRA)
15. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (TRABZON TAŞRA)

tercihlerim bekliyoz bakalım hayırlısı ilk 2 kadrolu.Diğerleri sözleşmeli sözleşmeli ile kadrolunun arasında bir fark yok sadece atanma şansın yok ..

sangbyrm
11-23-2011, 09:32
bir lise öğrencisi olarak bende teknisyen tarafını şeçmeyi isterim çünkü memurluk görüldüğü gibi kolay değil karşınızdaki öğrencileri susturmak imkansız ve bütün hocalarım hepsi öğretmen olduğu güne lanet ediyor.Hem teknisyen ücretleri daha iyi.

Ahmet ŞAMLI
11-23-2011, 09:50
Bana göre memurluk basit düşünen insanların işidir,yani benim bir işim olsun giriş çıkış saatleri belli olsun,aldığım ücret diğerleri ile aynı olsun ve her yıl aynı oranda zamlansın,sabah ilk geldiğimde çayım hazır olsun işime başlarken yudumlamaya başlayım,sonrada emekliliğimi bekleyim....v.s...v.s...Ama hedefleri büyük olana birisi mühendisliğini seçer ve yarınının nasıl olacağını kendi zekası ile belirler..Ben olsam büyük düşünürdüm ;)

VaTaNs3v3r
11-28-2011, 22:37
01. Tercih DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI / TEKNİSYEN (ANKARA MERKEZ)
02. Tercih YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ / TEKNİSYEN (İSTANBUL MERKEZ)
03. Tercih MAKİNA VE KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (ANKARA TAŞRA)
04. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (AFYONKARAHİSAR [BOLVADİN] TAŞRA)
05. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (AFYONKARAHİSAR TAŞRA)
06. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (ANKARA [BEYPAZARI] TAŞRA)
07. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (KONYA [KADINHANI] TAŞRA)
08. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (KONYA [YUNAK] TAŞRA)
09. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (ANKARA [POLATLI] TAŞRA)
10. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (ANKARA [BALA] TAŞRA)
11. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (KIRIKKALE [KARAKEÇİLİ] TAŞRA)
12. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (ÇANKIRI TAŞRA)
13. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (BURDUR TAŞRA)
14. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (KÜTAHYA TAŞRA)
15. Tercih TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (TRABZON TAŞRA)

tercihlerim bekliyoz bakalım hayırlısı ilk 2 kadrolu.Diğerleri sözleşmeli sözleşmeli ile kadrolunun arasında bir fark yok sadece atanma şansın yok ..

Emre TUNÇBİLEK
11-29-2011, 19:39
İnşallah hakkında hayırlısı çıkar. Şahsen Makine Mühendisliği'ne gitmeni tavsiye ederdim fakat böyle karar vermişsin kararına saygımız sonsuz. Umarım verdiğin karardan pişman olmazsın.
Hayatında başarılar.Forumdaki dayanışmanın devamı dileğiyle.

VaTaNs3v3r
12-02-2011, 20:08
hiç bi kuruma yerleşemedim okula devam :)

Emre TUNÇBİLEK
12-02-2011, 20:47
Demek ki hakkınızda böylesi hayırlıymış :) Öğrenim hayatınızda başarılar :)