PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SolidWorks Toolbox

Musa Eren
02-03-2009, 18:40
Arkadaşlar solidworks te biraz yeniyim bir konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.bende sw 2008 premium kurulu ve toolbox ı add in dediğim zaman: The data folder C:\program files\SolidWorks\browser,which is reguired for Toolbox browser,Does not exist diye bi hatayla karşılaşıyorum tamam dedikten sonra program açılıyor fakat toolbox hala boş görünüyor yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.."]Arkadaşlar solidworks te biraz yeniyim bir konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.bende sw 2008 premium kurulu ve toolbox ı add in dediğim zaman: The data folder C:\program files\SolidWorks\browser,which is reguired for Toolbox browser,Does not exist diye bi hatayla karşılaşıyorum tamam dedikten sonra program açılıyor fakat toolbox hala boş görünüyor yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

C:\program files\solidworks\Toolbox\data utilities\lang\English

Klasöründeki "swbrowser.mdb" dosyası :

C:\Program Files\SolidWorks\data\databases

Altına kopyalanırsa sorun çözülebilir.

hasanguvenc
05-07-2009, 14:17
dediğinizi yaptık fakat sorun hala devam ediyor program açılırken C:\program files\SolidWorks\browser,which is reguired for Toolbox browser,Does not exist hata veriyor tamam diyince program açılıyor ama toolbox da civata somunlar vs çıkmıyor configire now yazıyor bir türlü açamadım yardımlarınızı beklyıorum şimdiden teşekkürler

hasanguvenc
05-07-2009, 14:29
arkadaşlar sorunuz çözdum c ye kopyalanan solidworks data klasörun içindeki browser klasorunu c:\Program Files\SolidWorks\Toolbox\data içine kopyalayınca sorun çözüldü bilginize.