Orijinalini görmek için tıklayınız : Açılmasını istediğiniz bölümler
Musa Eren
03-01-2009, 21:15
Arkadaşlar açılmasını istediğiniz veya yeniden düzenlenmesi istediğiniz şeyler varsa burada belirtiniz..İsteklerin çokluğuna göre düzenlmeleri yapalım..
merhaba çok güzel çalışmalar ve konular var honik açılımını birtürlü yapamıyorum bunun için bana yardımcı olurmusun
Ufuk FAKI
03-13-2009, 12:56
Evet açılmasını istediğim çok önemli bir konu var,
Belki geçmişte bununla ilgili çok yazı yazılmıştır,ben göremedim.
Solidworks de yapabileceğimiz en iyi görüntü ve performans ayarlarını bir konu başlığı altında birbirimiz ile paylaşmayı istiyorum.
Bu konu,hem zaman açısından hemde görsellik açısından çok verimli olacağını düşünüyorum.
İyi çalışmalar...
Staj bölümü istiyorum abi
Bende hata mesajlarının anlamını sabitlenmiş konu olarak konulmasını öneriyorum..
Ayrıca cnc de işlenen örnek parçaların çizim videoları olursa sevinirim..
Çalışmaları için Musa beye teşekkür ediyorum..
Bence SolidWorks'ün alt konuları olarak drawing, part, assembly, sac metal, yüzey kalıplama gibi alt konularda bilgilerimizi sorunlarımızı paylaşırsak sanırım karmaşanın önüne geçeriz ve aradığımızı daha rahat bulabilriz...
Arkadaşlar Solidworks de analiz konusu açılırsa faydalı olacağı kanatindeyim.
pagev_kamil
05-18-2009, 18:23
Staj bölümü istiyorum abibende..:):):)
denizferidun
05-20-2009, 21:27
staj bölümü açılsın
bence solid worksun alt konuları olarak drawing , part, assembly , sac metal, yüzey kalıplama gıbı alt konualrda bılgılerımızı sorunlarımızı paylaşırsak sanrım karmaşanın önüne geceriz ve aradıgımızı daha rahat bulabılrız..
Evet kesinlikle böyle bi bölüm açılırsa çok daha seri sekilde istediğimiz bulabiliriz ...
bence solid worksun alt konuları olarak drawing , part, assembly , sac metal, yüzey kalıplama gıbı alt konualrda bılgılerımızı sorunlarımızı paylaşırsak sanrım karmaşanın önüne geceriz ve aradıgımızı daha rahat bulabılrız..
arkadaşa katılıyorum en güzeli bu olur bide montaj bölümü animasyon bölümü render bölümü gibi bölümler ayrı ve sabit konullarda olursa cok iyi olacagını düşünüyorum TEŞEKKÜRLER
pagev_kamil
05-22-2009, 02:47
ben katılmıyorum. çünkü eğitimler genelde set olarak veriliyor. Bunları teker teker ayırmak zordur. Ama sorulan sorular bölümü olupta bu şekilde komutlar halinde bölünürse çok güzel olur eğitim setleri için birşey yapamayız.
doomsday_26
05-22-2009, 10:26
kalıp bölümü açılsın
makinetr
05-22-2009, 11:32
Bende hata mesajlarının anlamını sabitlenmiş konu olarak konulmasını öneriyorum..
Ayrıca cnc de işlenen örnek parçaların çizim videoları olursa sevinirim..
Çalışmaları için Musa beye teşekkür ediyorum..
arkadaşım ben solidde çizdiğim resimleri mastercamde programını çıkartıp cnc de işliyorum buraya birkaçtane resim eklemek istedim ama sldprt uzantılı dosya eklenmiyormuş...ilginç
makinetr
05-22-2009, 11:40
kalıp bölümü açılsın
katılıyorum güzel bir kalıp bölümünün açılması bence çok iyi olur
martinkarlos
11-01-2009, 14:17
Arkadaşlar analiz konusunu açarsanız sevinirim. Benim en çok öğrenmek istediğim konu analiz konusudur. Analiz konusunda çok eksiğim var ve bu eksiklikleri gidermek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Analiz hakkında detaylı video anlatım olursa sevinirim.
Berna GÜL
11-01-2009, 14:24
Analiz bölümü mevcut sitede zaten (CosmosWorks, MoldFlow..). İçinde dökümanlarda var. Biraz inceleyin isterseniz.
_
ayhanozdem
11-01-2009, 15:24
3DVIA Composer içinde bir bölüm açılabilir.
hendeseci
11-01-2009, 21:15
Analiz bölümünün açılması bence de çok faydalı olur. Ayrıca kalıp ve özellikle CNC bölmünün açılmasını talep ediyorum. Sitede emeği geçen tüm emekçi teknik eleman arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar.
Berna GÜL
11-01-2009, 21:45
Analiz bölümü zaten mevcut. Özellikle analiz ile ilgili eksik gördüğünüz kısmı söyleyin ona göre bizde birşeyler yapalım.
Ayrıca bu forum SolidWorks ile ilgili bir site. Özellikle imalatı içeren başlıklar açmadık, CNC gibi mesela. Ama kalıp bölümü şu şekilde mevcut;
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
Alt başlık şeklinde ve sorular bölümü içinde. Yani kalıp ile ilgili olarak bu şekilde bir bölümümüz var.
Dikkat ettiyseniz forumdaki herşey SolidWorks ile ilgili. Yani farklı bir CAD programında yapılmış tasarımlar yada kaynaklar yok. O yüzden bu konu ile ilgili eksik gördüğünüz başlıklar var ise söyleyin, bizlerde ona göre hareket edelim;)
_
Ahmet ŞAMLI
11-02-2009, 15:00
Benim tek bir isteğim var....
Sadece part dosyalarının paylaşılacağı bölüm istiyorum çünkü bazı üyeler çizdiği partları paylaşmak istemiyor belki bu bölümü görürlerde paylaşmak isterler:D
atacannn
12-03-2009, 12:59
kalıp tasarımcılıgı konusunda çok daha detaylı videolar olursa bu işe yeni başlayanların çok işine yarayacaktır ne yazıkki burda yeterli video yok
madromeo
12-23-2009, 12:21
staj bölümünü bende istiyorum ayrıca bi de bazı çizimi zor parçaların videolu anlatım bölümü olsa fena olmazdı
doomsday_26
12-23-2009, 13:04
kalıp tasarımcılıgı konusunda çok daha detaylı videolar olursa bu işe yeni başlayanların çok işine yarayacaktır ne yazıkki burda yeterli video yok
aynen katılıyorum kalıp tasarım konusun size yardımcı olabilirim...
madromeo
12-23-2009, 13:09
aynen katılıyorum kalıp tasarım konusun size yardımcı olabilirim...
Aynen hocam kalıp bölümü açılsın.
Hocam yazmak yerine hojam yazıp Türkçemizi katletmeyelim lütfen ;)
Mesaj düzenlenmiştir.
Berna GÜL
doomsday_26
12-23-2009, 13:16
Açılırsa size çok yardımcı olabilirim birkaç defa konuştum ama ciddiye alınmadı. Kalıp apayrı bir boyut belkide kalıpçılığın ne olduğunu bilmeyenlerde olabilir bir şey diyemem.
catia v6 2009 vey 2010 teşekkürler
Berna GÜL
01-04-2010, 20:12
Ne alaka desem?
Bu forum adından da anlaşılacağı gibi SolidWorks ile ilgili bir forum. Diğer cad programları ile ilgili paylaşımlar burada yapılmamaktadır.
SolidWorks ile ilgili ne varsa forum kuralları dahilinde isteyebilirsiniz. (Program, crack, kurulum anlatımı vb. dışında mesela)
O yüzden istediğiniz bölümün açılması söz konusu olmamakla birlikte sizi kardeş sitemiz [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] 'a yönlendirmek istiyorum. SolidWorks dışında bir çok program ve birçok alanda bilgi paylaşımı yapılmaktadır. (Tabi aynı şekilde program, crack, kurulum anlatımı vb. paylaşımlar orada da yasaktır.)
İyi günler
__
Teoman KARA
01-04-2010, 21:27
Catia 2010 çıktığında belki açarız :D .
mikemoon
01-08-2010, 12:19
cosmosworks eğitimi olmalı çünkü mühendislik okulunu okumaz iseniz bu tip analiz bölümlerini kavramak çok zor en azından statik analiz için olabili,r
Ufuk FAKI
01-08-2010, 12:39
Sitemizde CosmosWorks bölümü mevcuttur.
CosmosWorks ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
Son zamanların en merak edilen konusu freeform konusu açılırsa seviniriz
Teoman KARA
01-11-2010, 10:43
Söylediğiniz Toolbar da bir komut. Bir komut için bölüm açılır mı?
Böyle yapsak bu sefer de extrude yada her hangi bir komut için bir bölüm istenir.
Hani desenizki, "FreeForm komutu için kaynak arıyorum" eyvallah diyeceğim.
Kusura bakmayın, ama biraz mantıklı şeyler isteyelim.
07-29-2010, 11:59
merhaba,
gemi tasarımı ve yat dizaynı solidworkste yapılabiliyor boyle bir bölüm açılsa bende çalışmalarımı paylaşabilicem inş...
Emre ÖZKAN
07-29-2010, 12:03
''Size Ait Tasarımlar ve Kaplamalar'' başlığı altında çizimlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Gemi ve yat dizaynı üzerine çizimleriniz eminim bir çoğumuzun ilgisini çekecektir.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.