Orijinalini görmek için tıklayınız : Rapidshare.com sitesinden nasıl download yapılır?
Musa Eren
03-01-2009, 00:22
Rapidshare.com'dan Nasıl Download Yapılır ?
İndireceğimiz bağlantımıza(link) tıklıyoruz misalen şöyle bir bağlantı(link);
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
ardından açılan sayfada;
daha sonra açılan sayfada;
Bol indirmeler bağlantınız kesilmesin.
kaanogulbali
03-15-2009, 05:07
hocam emeğinize sağlık da bu işlemin daa kısa bi yolu yok mu?yani daa az zamanda halledilemiyor mu?her bir part çok uzun sürüyor zaten we 15 er dakika arada beklemek gerekli oluyor..bunu otomatik yapan bi program falan yok mu?pc başında bu kadar duramıyorum da..şimdiden teşekkrler yararlı bilgileriniz için..
cancan69
03-15-2009, 17:01
aynen katılıyorum arkadaşa bazen gerçekten beklemek olmuyor. bunun başka yolu yokmu gerçekten yine de paylaşımlar için teşekkürler
Musa Eren
03-15-2009, 17:40
hocam emeğinize sağlık da bu işlemin daa kısa bi yolu yok mu?yani daa az zamanda halledilemiyor mu?her bir part çok uzun sürüyor zaten we 15 er dakika arada beklemek gerekli oluyor..bunu otomatik yapan bi program falan yok mu?pc başında bu kadar duramıyorum da..şimdiden teşekkrler yararlı bilgileriniz için..
cryptload die bir program sayesinde linkleri otomotikten kendi indirior.siz indirmek istediğiniz linkleri kopyalıyosunuz bu program kendi indirior.bekleme sürüseini kendi ayarlıor.tavsiye ederim.bilgisayar başında beklemeye gerek olmuor..
tapali35
08-07-2010, 15:22
Musa bey rapid'i çok sık kullanan biri değilim ancak indirme yapmak istedimde error veriyor. Sorunun nedeni de free user olarak sınırı doldurduğumu söylüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
rapid in yeni arayüzünden nasıl indirme yapabiliriz?
makelonur
12-15-2010, 10:46
j downloader ı kurun. linki kopyaladığınzda otamatik olarak indirme başlıcaktır.
karakurt
01-14-2011, 18:02
Arkadaslar ben kaynak.part.1 indirdim tıkladıgım zaman böyle diyor arsiv biçimi tanınmıyor veya arsiv hasarlı diyor benim de yapmam lazım simdi
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.