PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : solidworks eğitim

makinetr
09-15-2011, 11:40
solidworks eğitim bölümündeki bütün linkler kırık neden kimse ilgilenmiyor...

Ahmet Mikâil YAZICI
09-15-2011, 11:42
İlgileniyoruz, karşılık beklemediğimiz paylaşımlara lütfen biraz saygı ve sabır gösterelim.

Edit: [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] Bakın bir örnek, linkler çalışıyor. Demekki bütün linkler kırık falan değilmiş.

doomsday_26
09-15-2011, 11:42
solidworks eğitim bölümündeki bütün linkler kırık neden kimse ilgilenmiyor...
linklerin kırık olduğunu bizde tespit ettik ben ve diğer arkdaşlar linlkerli yenlime yapıyoruz yada yeni dersler ekliyoruz
siteyi takip edniz lütfen...

makinetr
09-15-2011, 14:27
İlgileniyoruz, karşılık beklemediğimiz paylaşımlara lütfen biraz saygı ve sabır gösterelim.

Edit: [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] Bakın bir örnek, linkler çalışıyor. Demekki bütün linkler kırık falan değilmiş.

:p evet 2008 eğitim linkleri halen sağlam ... aman sağlam kalsın benim torunlarda faydalanacak :D :D

Emre ÖZKAN
09-15-2011, 15:12
Bu forum karşılıksız bir paylaşım platformu ve insanlar ellerinden geldiğince, işleri imkan verdikçe, faydalı şeyleri paylaşmaya gayret gösteriyor. Bir çok insan sorularına cevap buluyor, bir çok insan, buradan öğrendiği bilgilerle, izlediği videolarla SW kullanmayı öğreniyor. Arkadaşlarımızın da bahsettiği gibi, kırık olan linklerle ilgili gerekli çalışmalar yapılmaya gayret ediliyor.

2009'dan beri üreysi olduğunuz bu topluluğa, yazmış olduğunuz 41 mesaj ile vermiş olduğunuz bir katkı ne yazık ki yok. Ama paylaşımda bulunan ve site içindeki eksikleri gidermeye gayret eden arkadaşlarımıza karşı da oldukça katısınız. Konuya yaklaşımınızı anlamak mümkün değil.