PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sketch açtığımda görüntü bozulması

nebiaya
08-22-2011, 20:08
mrblar, benım ılgınc bı sorunum var,bugune kadar denk gelmemıstı hıc bole bısey, sketch actıgımda cızım yapmaya basladgımda ekran goruntusu bozuluyor, mause artıkıl ında goruntu donmaları meydana gelıyor pc yenı daha bır ay bıle olmadı ekran kartım atı hd 6800 serısı aynı ekran kartından baska bı arkadasta var bır sorun yasamadı hıc ne oldugunu anlamadım yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler.

byharby
08-23-2011, 01:50
Benim başıma da gelmişti.Ben sorunu anlatayım , uyguladığım çözümü de izah edeyim.Sen kendi sorununa öyle bir çözüm düşün.
Zamanında Ati 4850 ekran kartının oyun için tüm ayarlarını en üst seviyeye getrdim. ( ati catalyst adındaki kendi uygulamasıyla) Oyun falan oynadım bu ayarlar bu şekilde kaldı.Tabi ben unuttum.Derken pratik yapmak için Solidworks'u açtım. Katılarda ve sketchlerde garip şekilleri ekran kaymaları ortaya çıktı.Özellikle de objeyi döndürürken en yüksek seviyeye çıkıyordu.Derken durumu anladım.Ekran kartının ayarlarını varsayılan (default) ayarlara getirdim.Sorun çözülmüştü.Üzerine bir de iki farklı ekran kartı profili oluşturdum.Oyun için en yüksek ayarları içeren profili, solidworks için varsayılan ayarları kullanarak problemi çözmüş oldum.

nebiaya
08-23-2011, 09:02
tesekkur ler bırde durumu bu sekılde duzeltmeye calısayım bılmıyorum nasıl duzelır onerın ıcın saol

nebiaya
08-23-2011, 10:00
sorunu buldum cok garıp olsada add-ıns ten gırdıgımızde solidworks xps driver secenegını ıptal ettım ve durum duzeldı :)