Orijinalini görmek için tıklayınız : solidworks örnek klasörü
burak30875
07-16-2011, 16:04
arkadaşlar solidworks ü yeni ögreniyorumda.Haluk Tatar hocamızın videolarını izliyorum.montaja kadar geldim yalnız bende örnekler klasörü yok bu klasörü nereden indirebiliriz. yardımcı olurmusunuz.cevaplarınızı bekliyorum
osman selçuk
07-17-2011, 15:30
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
bu linkten indirebilirsin arkadasım.kolay gelsin..
Ahmet Mikâil YAZICI
07-17-2011, 18:41
Ben linkten bulamadım, resim ile gösterebilir misiniz yerini? Size zahmet.
osman selçuk
07-17-2011, 20:08
Linke tıklayınca açılan solıdworks sitesinde solıdworks training files kısmında hangi konu ile ilgili çalışıyorsan ona ait örnekleri bulabilirsin. Mesela montaj çalısıyorsan Assembly Modeling i tıklayıp dosyayı indirip çalıştırarak örnekleri bilgisayarında bulabilirsin.Yalnız hangi solıdworks sürümünü kullanıyorsan ona göre indirmen lazım.
osman selçuk
07-17-2011, 20:48
Ahmet Mikâil YAZICI
07-18-2011, 00:45
Ben .exe formatından şüphe duydum, doğrudur. Denemedim.
burak30875
07-21-2011, 01:17
arkadaşlar solidworkste kalıp komutlarının anlatıldıgı videodaki parçaları nasıl bulabiliriz.yardımlarınızı bekliyorum.
burak30875
07-22-2011, 21:22
arkadaşlar ben resimden katı oluşturma yapacagımda haluk hocamızın videosunu izlerken: çizim resmi komutunun yanındaki ileri geri tuşları yok neden acaba santranç takımlarını tek tek sececektim ..... resimde koyuyorum.kırmızı okların oldugu yerde ileri geri tuşları yok neden acaba
Ahmet Mikâil YAZICI
07-22-2011, 21:34
lütfen sorularınızı ile ilgili başlık altlarında paylaşın ve sormadan evvel arama butonunu deneyin.sketch picture, gelen konularda sizin aradığınız bilgiler var.
Arkadaşlar Halık hocamızın eğitim videosunda kösterdiği Rack&pinion.SLDASM dosyasını malesef bulamadım.
O dosyayı bulabilirsem kendisinin sakın açtığınızda silmeyin dediği o temel montaj ilişkilerini kontrol edip anlama imkanım olucak.
Dosya olmadığından aynı tip bir düz dişli ve pinion dişli ile yapmam gereken sistemi malesef yapamıyorum.
Bu iki dişli arasındaki montaj ilişkileri için o dosyaya ihtiyacım var.
Lütfen dosyayı bulabileceğim bir adres veya yardımcı olabilecek bir bilgi rica ediyorum.
İyi çalışmalar.
Arkadaşlar Halık hocamızın eğitim videosunda kösterdiği Rack&pinion.SLDASM dosyasını baysef bulamadım.
O dosyayı bulabilirsem kendisinin sakın açtığınızda silmeyin dediği o temel montaj ilişkilerini kontrol edip anlama imkanım olucak.
Dosya olmadığından aynı tip bir düz dişli ve pinion dişli ile yapmam gereken sistemi baysef yapamıyorum.
Bu iki dişli arasındaki montaj ilişkileri için o dosyaya ihtiyacım var.
Lütfen dosyayı bulabileceğim bir adres veya yardımcı olabilecek bir bilgi rica ediyorum.
İyi çalışmalar.
Bu yazımdan sonra forumdaki linklerden dosyaları indirdim yaptım fakat her ne hata yaptımsa düz dişli yani Rock öteki yani Pinion dişlinin etrafında tur atıyor :)
Nerede hata yaptım henüz çözemedim bir bilen varsa memnun olurum.
Ahmet Mikâil YAZICI
03-27-2012, 23:47
Düz dişlinizin alt yüzeine paralellik verin, düzlemlerden birini seçerek.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.