PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Solid work hatası

sancakufuk2004
05-24-2011, 09:46
Arkadaşlar hayırlı günler son bir kaç gündür lisanslı olan solıd works 2009 um hata mesajları vermeye başladı ve ben bunların ne anlama geldiğini bulamadım bilgisayarım çok ağır çalışıyordu ve bende aşağıda ki parçaları değiştirdim normal zamanlarda bilgisayar gayet güzel ve hızlı çalışırken solid works te hata üzerine hata veriyor bilginiz varsa bana da bu konular hakkında yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar ..
Bilgisayar aksamım ;
wındows xp sp 3
4 gb ram ddr 3
asus eah 5450
amd phenom x4955

sistemde ki değişen parçalar bunlar ve bilgisayarın verdiği hataları ek 'te gönderiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
950

951

952

953

954

SON BİR KAÇ GÜNDÜR MEMORY YETERSİZ GİBİ HATALARI SIKLIKLA VERMEYE BAŞLADI

Ahmet Mikâil YAZICI
05-24-2011, 13:58
Boyutları büyük dosyalarda çalışınca aynı hatalarla ben de karşılaşıyorum bazen, render içinse photoview360 kullanın derim, parçanızı f ile ortaladığınızda bu hatayı vermemesi gerekir gene veriyorsa bir miktar daha uzaklaştırırsanız render alabilecektir.

sancakufuk2004
05-24-2011, 14:29
daha önceleri böyle bir sorunla karşı karşı ya kalmamıştım sistem gereksinimleri değiştirdim diye böyle bir hata vermeye başladı en son wındows sp2 varken sistem solid works ü komple kapatıyordu şimdi ise wındows üzerinde sp3 var ve program belli başlı aynı hataları veriyor acaba kullanmış olduğum ram hatalı olabilir mi cevap için teşekkürler