Orijinalini görmek için tıklayınız : çizime ölçü verme komutlarının yavaşlığı
merhaba arkadaşlar,benim şöyle bir sorunum var sorunmudur bilmiyorum çizgiyi çizdikten sonra ölçülendirmeye geçiyorum ama ölçü çizgisi ve onay penceresi çok geç açılıyor3-4 saniye gibi, buda çizim performansını etkiliyor tabi sizce neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim, sistemim:anakart asus P5QPL-AM,cpu e5300 dual core,3gb ram 800mhz,Quadro FX580 ekran kartı,işletim sistemi windows7 ultimate 32bit.937
Emre TUNÇBİLEK
05-08-2011, 21:12
Arkaplanda çalısan, raminizi zorlayan programlar varsa bunlardan oluşabilir, yoksa raminiz çok çok iyi. Eğer varsa bunları kapatarak girmenizi tavsiye ederim.
Arkaplanda çalısan, raminizi zorlayan programlar varsa bunlardan oluşabilir, yoksa raminiz çok çok iyi. Eğer varsa bunları kapatarak girmenizi tavsiye ederim.
cevabınız çok teşekkür ederim,sorunun kaynağı ekran kartının yazılımlarından olan nview desktop manager içindeki, nview desktop manager etkin kılındığında bu sorunu yaptığını fark ettim kapattım sorun düzeldi,böyle bişeyle karşılaşan arkadaşlar olursa bilginiz olsun.zahmet edip cevap yazdığın için tekrar teşekkür ederim.
Emre TUNÇBİLEK
05-09-2011, 23:35
Rica ederim. Sorunun düzeldiğine sevindim ;)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.