PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Proje Ödevim

ozancagan
04-27-2011, 18:01
Arkadaşlar proje ödevim için bana bir tane Solidworks montajı yapılmış, Endüstriyel Tasarım veya makine parçası lazım. Derse giren hocam Barış Gökçe - proje ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]) sitesinde 7.maddede şartı belirtmiş. Odasına gittiğimde bana en az 8 parçası olacak dedi. 8-10 parçalı birşey varsa elinizde paylaşırmısınız. Çok karmaşık olmasın video çekip, solidworks 2010 ingilizce versiyonda anlatıcam. Sitenizde baya gezdim ama sanki bana uygun olanı bulamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler... :)

Emre ÖZKAN
04-27-2011, 18:35
Montajlanmış bir endüstriyel tasarım ya da makina parçası bulmanız oldukça zor. Çünkü bu tarz çalışmalar genelde üretilmek için yapılmış çalışmalar olduğu için (öğrenci projesi değilse elbette) paylaşılmaz. Zaten bana sorarsanız da bir öğrencinin, herhangi bir konu hakkında ödev ya da proje hazırlarken, kendisinin yapması yerine hazır bir şeyler araması, son derece yanlış bir yaklaşım. Sonuçta amaç, sizin birşeyler yaparak yeni şeyler öğrenmeniz. En azından benim kişisel görüşüm bu yönde. Bir şeyler öğrenmek istiyorsak çaba göstermek zorundayız.

Aslında bu tarz isteklere çok fazla cevap vermiyorum ve yukarıda bahsettiğim sebeplerden ötürü de çok sıcak bakmıyorum. Ancak elimde net ortamından bulduğum bir takım hazır çizimler olduğu için, diğer arkadaşların da faydalanması adına ufak bir çalışmayı yükledim. Karşılığında sizden, bu montaj çalışmasını kullanarak hazırlayacağınız eğitim videosunu, buradaki üyelerin faydalanabilmesi için, sitemizde paylaşmanızı rica ediyorum.

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

parola: solidworksturkiye.com

ozancagan
04-27-2011, 18:40
Çok haklısınız ben size hak veriyorum ama yoğunluktan dolayı yapamıyorum. 4 Projem daha var. Solid biliyorum çizmek mate'lemek ızdırap o yüzden. Tabikide yaptığım gibi paylaşıcam burada teşekkür ederim.

ozancagan
04-27-2011, 19:03
afedersin gene rahatsız ediyorum ama indirmiyor megauploaddan sitede sorun var :confused: