PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diş açmada problem yaşıyorum

holyman
03-16-2011, 02:26
Öncelikle herkese selamlar solidworks ile tanışalı henüz 3 gün oluyor daha doğrusu katımodellme 3b çizim yapmaya başlayalı yeni oluyor bundan önce Autocad 2003....2010 serisini full kullandım ve teknik resim konusunda kendimi çok iyi geliştirdim diyebilirim. Solid'in mantığını az çok çözdüm 3 gündür eğitim vidyoları kendi imalatımız olan parçaları ufak ufak çizmeye başladım (bu arada solidworks 2010 ''Türkçe Arayüz''kullanıyorum ) ve tabiki doğal olarak bazı problemler ile karşılaşıyorum sizlerede karşılaştığım sorunlar hakkında danışmak istiyorum
Şimdi yaşadığım soruna gelelim solidi bilgisayarıma ilk kurduğumda diş açabiliyordum yani dişin görüntüsünü görebiliyordum fakat hiçbir değişikik yapmamama rağmen daha sonra tekrar ''Delik Sihirbazı'''na tıkladığımda karşıma bu hata çıkmaya başladı. nedenini internette bulamadım.

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar

onurayar
03-17-2011, 01:14
dostum service pack yüklersen sorun ortadan kalkacaktır.bende de aynı sorun vardı bu şekilde çözüm buldum

holyman
03-18-2011, 02:39
dostum ilgin için teşekkürler fakat win7 için servispack yüklediğimde sorunum çözülmedi bende vida çizimleri daha kolay ve hata vermeyen NX6 programında yapıyorum kaydedip Solid programında açtığımda vida hem daha gerçekçi görünüyor hemde kullanımı çok basit.

onurayar
03-18-2011, 23:03
ben service pack derken solidworks ün sp inden bahsetmiştim :) nx6 da yapılıpta atılabilir bu da bir yaklaşım tabi :) karar senin snuç olarak