PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konu başlıklarındaki simgelerin anlamları

Musa Eren
10-29-2010, 12:28
Merhaba arkadaşlar,

Uzun aradan sonra tekrar aranızdayım.Gelir gelmez bir yenilik yapayım istedim.Siz üyelerin sizlere en uygun download sitesinden indirmelerinizi yapmanız açısından şu şekilde bir uygulama yapalaım.Bundan sonra paylaşım yapan üyeler yaptığı paylaşımı hangi upload sitesinde upload etmişse o sitenin baş harflerini konu başlığının hemen başında belirttsin..Şu şekilde yani

mesela dosya rapidshare sitesine upload edilmeşse konu başlığı [RS]

Hotfile sitesine upload edilmişse [HF]

Megaupload sitesine upload edilmişse [MU]

File serve sitesine upload edilmişse [FS] ile başlasın.

Hem rapid hem hotfile hem fileserve sitelerine upload edilip alternatif linkli dosya paylaşımı olmuşsa [RS] [HF[FS]

Bu şekilde paylaşım yaparsak aradığımız dosyayı konuya bakmadan direk hangi siteye upload edildiğini görebiliriz..

Konuyla ilgili değişik fikirleri olan paylaşbilir..

Emre ÖZKAN
11-10-2010, 09:36
Musa Bey, uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Gerçekten uzun bir süredir aramızda yoktunuz. İşlerinizin yoğunluğundan dolayı olsa gerek...

Bahsetmiş olduğunuz değişikliğin bizim açımızdan çok da bir farklılık yaratmayacağını söylemek istiyorum. Yani herhangi bir eğitim dosyasının Rapidshare ya da Megaupload sitesine yüklenmiş olması, o dosyanın indirilip, indirilmemesinde çok da önemli olmadığını düşünüyorum. Sonuçta o eğitime ya da yüklenen dosya her ne ise, ona ihtiyacı olan bir kişi, hangi sunucuya yüklendiğine bakmaksızın, dosyayı indirecektir.

Önemli bir detayı atlamadıysam eğer, bu uygulamanın herhangi bir artısını göremedim. Ama elbette, böyle bir çalışmanın herhangi bir eksisi de olmayacktır. Nihayetinde sadece iki harf daha ekleyeceğiz başlığa.

Uygulamanın bizlere sağlayacağı avantajların neler olduğu konusunda açıklama yaparsanız sevinirim.

Ahmet ŞAMLI
11-10-2010, 18:36
Benim içinde upload edilmiş site önemli değil ama bu uygulama bu tarz sitelere üye olmuş arkadaşlar için iyidir belki üyelik gururu ile indirmeye gerek duymasa da sırf üye olduğu için aman ya indireyim ne olacak sanki derler:)

Ahmet Mikâil YAZICI
11-10-2010, 18:47
Bilgi olsun yeterki, linklerde sağlam kalsın. Hangi server olursa olsun:)