PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boğaziçi köprüsü çizimi

serkanixTR
10-28-2010, 01:46
evet arkdaşlar İstanbul boğaziçi köprüsünü çizerek cosmosxpresste yük bindirmem gerekiyor çizimde yardımcı olabilirseniz çok sevinicem yada elinde hazır çizilmiş hali olan var mı acaba?

serkanixTR
10-30-2010, 00:46
arkadaşlar özür dileyerek flood yapıyorum ama yardım edecek bir arkadaş yokmu tam benzemesede olur basit birşeyde işimi görecek yardım lütfen :(

Ahmet Mikâil YAZICI
10-30-2010, 12:20
Hazır çizimi bulmamız biraz zor ama siz çizmeye başlarsanız takıldığınız yerlerde yardımcı olurum elimden geldiği kadarı ile, bu çizimi sizin yapmanız ve bizimde size yardım etmemiz uygun olur diye düşünüyorum. Siz başlayın ben ve diğer arkadaşlarım elimizden geldiğince yardıcı oluruz.

serkanixTR
10-31-2010, 03:15
evet başladım aslında daha yeni sayılırım kabul ediyorum köprünün 2 kulelerini iki yandan yola birleştirmeyi yapamıyorum sanırım plane atmam gerekiyor ama beceremedim cevap verdiğinz için teşekkür ederim

ramazankaya
10-31-2010, 10:35
sayfanın sağ tarafındaki ölçülere göre modelle ve analiz et bakalım, umarım işe yarar..

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

bulent1300
02-25-2012, 17:42
Arkadaşlar, Acil köprü çizimi lazım yardım edebilecek olan var mı? Basit olsa da olur

Emre TUNÇBİLEK
02-25-2012, 18:48
Arkadaşlar, Acil köprü çizimi lazım yardım edebilecek olan var mı? Basit olsa da olur

Hazır çizim bulmak zor,yukarıdaki mesajlarda belirtildiği gibi. Eğer çizime başlarsanız yardımcı olabiliriz. Önceden çizdiğim elimde sadece resimi olan bir köprü var, eğer yardımcı olursa resimden bakarak çizebilirsiniz.
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] jpg

bulent1300
02-27-2012, 19:14
Hocam çok teşekkür ederim. Resim çok güzel ama bu kadar ileri seviye çizebileceğimi sanmıyorum. Bize uygun olan köprünün açılır kapanır olması gerekiyor( Mekanizmanın çizimde görünmesi önemli değil sadece tasarım olarak) Galata Köprüsü gibi nasıl bir yol izlemeliyim...
Teşekkürler.

özkan_@
02-28-2012, 00:42
google den resimlere bak

Emre TUNÇBİLEK
02-28-2012, 02:06
Çok basit bir şekilde olacaksa, netten köprü araştırıp, bir kaç parça halinde çizerek, bir parçasını diğer parçaya mil yolu ile veyahut, kendin aklından bir şey ile bağlayıp, açılır kapanır yapabilirsin.
Örnek resim;[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]