Orijinalini görmek için tıklayınız : triger kayış-kasnak animasyonu yardım
nuda_ali
05-25-2010, 14:22
Arkadaşlar triger kayış ve kasnağı nasıl hareket ettirebilirim? Yardım lütfen :(
nuda_ali
05-25-2010, 18:55
herhalde kimse bilmiyor
Ahmet Mikâil YAZICI
05-25-2010, 21:11
ben bilmiyorum ama Haluk Tatar abimizin eğitim videoları arasında iki boyutlu olarak çizilmiş çember 2 adet çemberi teğet olarak birleştiren çizgiler ile ilişki kurdurup sonrada bu çizimleri üç boyuta çevirilme şeklini anlatan bir dersi var. ben izledim ama şuanki seviyem de olmadığı için bir şey diyemiycem. eğitim videoları elinde var ise veya forumdada bulabilirsin sanırım istediğin şey orada mevcut. işini göreceğini düşündüğüm için yazdım. kolay gelsin.
Musa Eren
05-25-2010, 22:12
Sizin için bir kayış kasnak montajı hazırlayıp animasyonunu yaptım.
Part Dosyalarını ve videoyu İndirmek için aşağıdaki linklerden birine tıklayınız.
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
Rapidshare İndir ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
Uploaded.to İndir ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
4shared İndir ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
Buda videosu
Video İndir (Rapidshare) ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
Video İZLE (4shared) ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
Video İndir (uploaded.to) ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
nuda_ali
05-26-2010, 12:53
SAYIN MUSA EREN
kayış kasnak sistemini yapabiliyorum. V kasnaklarda kayışın döndüğünü göremeyeceğimiz için hareket etmesi önemli değil. Ama triger kayış ve kasnak sistemlerinde kasnakla birlikte triger kayışın da dönmesi gerekir ki gerçekçi olsun. Bu konu hakkında eğitim videoları varsa linkini verirseniz sevinirim.
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.