PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BluePrint'te kullanılan resimleri bölmek.

Ahmet Mikâil YAZICI
05-23-2010, 23:28
bu resimleri parçalamam gerekiyor ama nasıl yapabilirim bilmiyorum. bende bir program var resim düzenleme programı fakat tam anlamı ile istediğim gibi eşit ölçülerde bölemiyorum resimi. yardımcı olursanız sevinirim. lütfen sizler cevap yazın bende ilk çizim çalışmama başlıyayım.

Ahmet Mikâil YAZICI
05-24-2010, 21:26
tamam anlaşılan ben uçmak istedim ama henüz kanatlarım yok daha sonra inşallah.

nuda_ali
05-25-2010, 13:23
paintte bölebilirsin. seçenekler sekmesinden özelleştir menüsüne girerek piksel ayarlarını yapabilirsin. En basit yöntem bu :D

Ahmet Mikâil YAZICI
05-25-2010, 16:09
sağol ama paint te seçenekler diye bir sekme yok. ben vista kullanıyorum. bu sürümünde yok enazından. aslında resimleri bölmek benim için sorun değil ama öreneğin aracın önden ve arkadan görünüşünü ele alalım. ikisini buradan ayırmak istiyorum. fakat çerçeve ile ön görünüşü alıp yeni bir dosya olarak kaydediorum bundan sonra ise arka görünüşü alırken aynı boyutta alamıyorum. yani ön görünüş örneğin 486x201 pixel ise arka görünüşüde bu boyutta almak istiyorum. olmuyor.

Ahmet Mikâil YAZICI
05-28-2010, 15:22
merhaba arkadaşlar bu konuyu ben açmıştım. eski adım n95-8gb dı. şimdi bunu kullanıyorum(KASPERSKY58) blueprint resimleri bölmeyi photoshop içinde anlatmışlar. photoshop kullanan arkadaşlarımız için faydalı olacağını düşündüm.
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
link bu. ayrıca yantaraftada alakalı bir çok video var.

omer591
11-14-2011, 15:55
yani bunu bir tek photoshop ile mi yapabiliyoruz?

Ahmet Mikâil YAZICI
11-14-2011, 16:19
Zamanında o kadar büyütmüşüm gözümde:), öğrendikten sonra bende Paint'te bölmeyi gösteren bir video çektim. Buyrun izleyin.
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]