PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nasıl yaparım.

batuhankara
04-19-2010, 17:06
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

ARKADAŞLAR ELİMDE BİR RESİM VAR VE BU RESİM BİR MONTAJ RESMİ AMA BU RESMİ PART ORTAMINDA ÇİZMİŞLER BİR KAYNAK MODÜL RESMİ YAPMIŞLAR. VE PARÇALARI EXTRUDE YAPARKEN “MERGE RESULT “İŞARETİ KALDIRILARAK “SOLİD BADİES” OLARAK ÇİZİLMİŞLER. KAFANIZ KARIŞMIŞ OLABİLİR RESİMDE GÖSTERDİM. BUNLARIN TEKNİK RESİMDE MALZEME LİSTESİNİ ÇIKARMAK İSTİYORUM, TEK PARÇA GİBİ MALZEME LİSTESİ VERİLİYOR, NORMAL MONTAJ GİBİ MALZEME LİSTESİNİ ÇIKARABİLİR MİYİM SAYGILARIMLA.

Uğur FAKI
04-19-2010, 17:14
Setting kısmındaki Document Properties sekmesini açınız.Oradan Annotations a giriniz.Ballon sekmesinde; Upper kısmındaki ayarı Text olarak değiştiriniz.Bu şekilde resimde gösterdiğiniz balonların içerisini değiştirebilirsiniz.

iyi çalışmalar diliyorum.

batuhankara
04-19-2010, 17:42
Peki malzeme listesini kesndisi otomatik veremiyor mu? Montaj sayfasındaki gibi ÖNEMLİ OLANDA BU ZATEN

Uğur FAKI
04-19-2010, 18:33
Partta iken hayır.Ama şöyle yapmanızı tavsiye ediyorum size; Resimde gösterdiğiniz Solid Body'e sağ tıklayınız ve "Save bodies " çıkacak.Çıkan pencerede işaretleyin tüm parçalarınızı.Parçalarınızı seçeceğiniz bir dosyaya kaydedecektir.Daha sonra yeni bir montaj sayfası açıp onları çağırın ve hiç bir yer göstermeden ok deyin çağırdığınız parçalara.Parçalar fix li olarak montajda kendi yerlerini bulacaklardır.Böylece sizin montaj dosyanız oluşacaktır.
Daha sonra otomatik olarak Bill of Materials dan tablonuzu yapabilirsiniz.Kolay bir işlemdir.