PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Solidworks 2010 montaj ögeleri

ilkayyy
04-05-2010, 17:45
Arkadaşlar merhaba, ben İzmirden İlkay Erkılınçoğlu. Solidworks Türkiye için Haluk Tatar tarafından hazırlanan Solidworks 2010 eğitim videolarını izleyerek programı öğrenmeye çalışan bir öğrenciyim. Montaj bölümüne kadar gayet başarılı geldim. Fakat montaj bölümünde elimde parçalar olmadığı için sıksık takılmalar yaşıyorum. Eğitim videolarındaki montajı oluşturan parçalara sahip olanlar yada o parçaların ölçülerine sahip olan birisi varsa bana yardım edebilirmi acaba??

ilkayyy
04-09-2010, 11:16
yardımcı olabilecek birisi yokmu ?

Ahmet ŞAMLI
04-09-2010, 13:25
Arkadaşlar merhaba, ben İzmirden İlkay Erkılınçoğlu. Solidworks Türkiye için Haluk Tatar tarafından hazırlanan Solidworks 2010 eğitim videolarını izleyerek programı öğrenmeye çalışan bir öğrenciyim. Montaj bölümüne kadar gayet başarılı geldim. Fakat montaj bölümünde elimde parçalar olmadığı için sıksık takılmalar yaşıyorum. Eğitim videolarındaki montajı oluşturan parçalara sahip olanlar yada o parçaların ölçülerine sahip olan birisi varsa bana yardım edebilirmi acaba??

Sana tavsiyem o parçaları senin çizmen çünkü bu parçaları çizerek kendini geliştirmiş olursun.Ha elimde olsaydı paylaşırdım ama söylediğim gibi senin çizmen faydana olur.

ilkayyy
04-09-2010, 18:09
Sana tavsiyem o parçaları senin çizmen çünkü bu parçaları çizerek kendini geliştirmiş olursun.Ha elimde olsaydı paylaşırdım ama söylediğim gibi senin çizmen faydana olur.

ölçülerini bilsem çizeceğim de bu şekilde hiçbirşeye benzemeyecek çünkü

Ahmet ŞAMLI
04-12-2010, 14:22
ölçülerini bilsem çizeceğim de bu şekilde hiçbirşeye benzemeyecek çünkü

Ölçüye ne gerek varki sen sadece o parçalara benzet ve istediğin komutu öğren tamamdır işte öğrenmek için parçaların bire bir aynı olmasına gerek yok.Ha uğraşmak istemiyorsan o ayrı mesele ama gerçekten öğrenmek istiyorsan bahane üretmeden kendin halledebilirsin.Amacım kalbini kırmak değil sakın yalnış anlama sadece senin iyiliğin için gerekli olan şeyleri söylüyorum.