PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yüzeyi tıraşlama

zeyd
03-27-2010, 10:40
iyi günler;
oluşturmuş olduğum bir katıda, bir yüzeyin belli ölçüde kalın olduğunu farkettim. ben şimdi bunun skechtine girmende yüzeyde inceltme yapmak için ne kullanmam gerekli, gözüme çarpan bir kaç surface komutu kullandım ama istediğimi elde edemedim. yani edit skecht yada insert skecht demedem kısa bir yolu olmalı...

sniperold23
03-27-2010, 10:45
herkese merhaba ben solidworks 2010 cd nerden bulurum yardımcı olursanız sevinirim

Uğur FAKI
03-27-2010, 11:58
iyi günler;
oluşturmuş olduğum bir katıda, bir yüzeyin belli ölçüde kalın olduğunu farkettim. ben şimdi bunun skechtine girmende yüzeyde inceltme yapmak için ne kullanmam gerekli, gözüme çarpan bir kaç surface komutu kullandım ama istediğimi elde edemedim. yani edit skecht yada insert skecht demedem kısa bir yolu olmalı...

Yüzeyin üzerine iki kere tıklarsanız,sketch ölçüleri çıkacaktır.Bu ölçülere giriş yapabilirsiniz.(Tabi siz o ölçüleri sketch i çizerken daha önce girmiş olmanız gerekiyor)

Ölçüleri girdikten sonra Rebuld(kırmızı yeşil olan sekme) edebilirsiniz.
Ölçüler bu sayede kısa zamanda değişir.

Uğur FAKI
03-27-2010, 12:03
herkese merhaba ben solidworks 2010 cd Nereden bulurum yardımcı olursanız sevinirim

İlk öncelikle hoş geldiniz.SolidWorks 2010 'u satın almanız için distribütörlerine danışmanız gerekiyor.Google dan Türkiye'deki dağıtıcılarını bulabilirsiniz.

Eğer korsan yazılımdan bahsediyorsanız.Tamamen legal anlayışı olan bir paylaşım sitesinde bulunuyorsunuz.Bu bilgilerin söz konusu bile yasaktır.

Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız. ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])