Orijinalini görmek için tıklayınız : Solidcam 2009 sorun
Merhaba ben solidworks 2009 kullanıyorum, solidcam 2009 u yükledim solidworksü açtığım zaman cam butonu görunuyor fakat örneğin freze işlemini tıkladığımda açılmıyor sayfa yine eski halinde kalıyor. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
hendeseci
03-17-2010, 21:58
lisans sorunu(?)
Merhaba ben solidworks 2009 kullanıyorum, solidcam 2009 u yükledim solidworksü açtığım zaman cam butonu görunuyor fakat örneğin freze işlemini tıkladığımda açılmıyor sayfa yine eski halinde kalıyor. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yasemin TALAY
03-18-2010, 15:21
Eğer SolidCAM menü halinde görünüyor fakat solidcam menünün altındaki tüm seçenekler pasif görünüyorsa SolidCAM kilidinizin lisansı SC2009 değil demektir. Lisansınız daha eski sürüme ait demektir.
Solidcam menu halinde görunuyor ve menunun altındaki seçenekler aktif gözüküyor.Seçeneklere tıkladığımda solidcam açılıs sayfası gelmiyor yine solidworks ekranında kalıyor.
Yasemin TALAY
03-19-2010, 11:04
Kurulumla ilgili probleminiz var. Büyük ihtimalle Sw ve SC kurarken antivirüs programı açık bir şekilde kurulum gerçekleştirmişsiniz. Birde işletim sisteminizin home sürüm olmadığından emin olunuz.
virüs programı kullanmıyorum. windows yazılımım ise professionel:confused:
Yasemin TALAY
03-23-2010, 11:18
Programı satın aldığınız firmayla irtibata geçip teknik destek almanızı öneririm.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.