PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Online kalmak

zeyd
02-26-2010, 14:45
Arkadaşlar siteye bağlı kalma süresini uzatabilir misiniz lütfen yada var da ben mi bilmiyorum? Üye girişi yaparken altında olur normalde ama bu sitede yok. Bunun için bir şeyler yapar mısınız lütfen? Bir kaç dakikalık onlineden sonra F5 yapınca yahut başka sayfaya gidince yeniden üye girişi yapma zorunda kalıyorum.

_

Berna GÜL
02-26-2010, 15:12
"Beni Hatırla" seçeneğini işaretliyor musunuz? Bence yapmadığınız için bahsettiğiniz problem var:)

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

_

zeyd
02-26-2010, 15:35
"Beni Hatırla" seçeneğini işaretliyor musunuz? Bence yapmadığınız için bahsettiğiniz problem var:)
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
_

:Ddenemedim inan, ama biraz bekleyim yine aynı hatayı versin o zaman işaretlerim...ben diğer sitelerde hani "bağlı kalma süresi" yada "hep bağlı kal diye birşey beklediğim için onu hiç düşünmedim berna :rolleyes: teşekkür ederim (bir deneyeyim)

Berna GÜL
02-26-2010, 17:14
Rica ederim. Denerseniz sorunun ondan kaynaklandığını göreceksinizdir. Bahsettiğiniz seçenek yerine "Beni Hatırla" var.

_

Gynx
03-24-2010, 00:19
siteye giriş yaptıktan sonra her sayfa açışımda sistem yeniden giriş yapmamı istiyor.ilgilenirseniz sevinirim

Berna GÜL
03-24-2010, 01:49
Konu başlığınız tarafımdan değiştirilmiştir. Lütfen konu ile ilgili başlıklar seçiniz. Normalde bu konuya cevap vermeyip direkt silmem gerekir. Çünkü hem konu başlığı uygun olmayan hemde forumda hiç arama yapmadan açılmış bir konu. Aynı soru daha öncede sorulmuştu.

_

Berna GÜL
03-24-2010, 01:53
Konular birleştirilmiştir.

_