PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dimensions Ayarlarının Sabitlenmesi

Musa Eren
02-06-2009, 15:02
Değerli Arkadaşlar;

Her ölçülendirmede ok boyutu, yazı stili vb. ayarlamak zorunda kalıyorum. Ben yeni bir ayar tanımlayana kadar ayarların sabit kalmasını nasıl sağlayabilirim?

Options > Document proportis > Dimensions dan ok boyutunu ordaki front tıklayıp point e tıklarsan yazı boyutunu ve yazı sitilini solidworks u acıp kapatana kadar sabitler

singul
02-24-2011, 12:52
Peki Solidworks kapatıp farklı bir part üzerinde yeniden teknik resim almaya çalışınca bu dimension ayarları niye hatırlanmıyor?....
system options içinde general / "open last used documents" seçeneiğide benim ayarladığım okları ve fontları getirmiyor. Bu ayarları öğrenebilir miyiz?

melis
02-24-2011, 14:50
Peki Solidworks kapatıp farklı bir part üzerinde yeniden teknik resim almaya çalışınca bu dimension ayarları niye hatırlanmıyor?....
system options içinde general / "open last used documents" seçeneiğide benim ayarladığım okları ve fontları getirmiyor. Bu ayarları öğrenebilir miyiz?

bende de aynısı oluyor ya :(

singul
02-24-2011, 22:00
sanırım doğru cevabı bulamayacağız galiba...Eski dimension ve font style ayarladığımız sldrw dosyasının üzerinde farklı kaydet ile devam edeceğiz ...Yinede teşekkürler