PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fan Kanadı Yardım

Musa Eren
02-06-2009, 14:54
Arkadaşlar öncelikle sw konusunda çok tecrübeli değilim. Elimde çizmeye çalıştığım bir fan kanadı var bildiğim kadarıyla loft türevi komutlarla çizmem gerek ama nasıl çizeceğimi cözemedim resimlerini ekledim benzer bir uygulama yapan yada yapabilecek bir arkadaş varsa yardımını bekliyorum.

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

bu fan sanırım o kadar da onemlı muhendislik esaplaması ıle cızılıp ımal edilmemişti.öyle ise bunu flex komutu ıle rasgele eğerek yapabilirsin ama alt kısmındaki sapdan bağımsız yapacaksın.yani ayrı iki body olacak.sora istediin bicimde birleştir.ama dediğim gibi bu fanların akış hızı ve iletim ile ilgili olarak belirli hesapları var diye biliyorum.onlara bağımlı kalmayacalsan kolay bir şekilde yapabilirsin.
flex komutunu ise
customize-command-features-flex i secerek command manager e koy.
ayrıca nasıl yapılacağını da sorma videosu var
ha bir de 2009 da boundry diye yeni komut var onu deneyerek de yapmaya çalış.yoksa bir ihtimal de loft un icindeki alt komutlarla yapabilirisn.yada forumda catıa bılen arkadaslardan rica et

bu linkte basit bir örnek var bakabilirsin..

f.bozkurt
06-15-2010, 16:01
link error diyor

Ahmet Mikâil YAZICI
06-15-2010, 18:37
bu fan sanırım o kadar da onemlı muhendislik esaplaması ıle cızılıp ımal edilmemişti.öyle ise bunu flex komutu ıle rasgele eğerek yapabilirsin ama alt kısmındaki sapdan bağımsız yapacaksın.yani ayrı iki body olacak.sora istediin bicimde birleştir.ama dediğim gibi bu fanların akış hızı ve iletim ile ilgili olarak belirli hesapları var diye biliyorum.onlara bağımlı kalmayacalsan kolay bir şekilde yapabilirsin.
flex komutunu ise
customize-command-features-flex i secerek command manager e koy.
ayrıca nasıl yapılacağını da sorma videosu var
ha bir de 2009 da boundry diye yeni komut var onu deneyerek de yapmaya çalış.yoksa bir ihtimal de loft un icindeki alt komutlarla yapabilirisn.yada forumda catıa bılen arkadaslardan rica et

bu linkte basit bir örnek var bakabilirsin..

Musa bey bu konu hakkında yeni bir konu açtım. Umarım bğenirsiniz.

Ahmet Mikâil YAZICI
06-15-2010, 18:38
link error diyor

Yeni bir konu açtım orda aradığını bulacağını düşünüyorum. Fan kanatlarının çizimi.

Kolay gelsin.