Orijinalini görmek için tıklayınız : SolidWorks - 007 Vanquish v12
madromeo
12-29-2009, 02:38
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
:D okuyan da gerçek sanacak.
izlersen gerçek olduğunu görürsün dostum
izlersen gerçek olduğunu görürsün dostum
konu ile ilgili bir kaç açıklama yapayım:
- solidworks, makine tasarımı sektöründe kullanılar bir mekanik tasarım programıdır. solidworks'ün bu videoda gördüğün şekilde animasyon yetenekleri yoktur.
- izlediğin video çok güzel bir video olmakla beraber sinema sektöründe kullanılabilecek gerçekcilikten uzak bir video.
-bu videoyu oldukca uzun bir zaman önce izlemiştim 2-3 sene kadar oldu herhalde. james bond'un son filmi 2008 yılında çıktı. her şeyi geçtim solidworks sinema sektöründe kullılabilecek bir yazılım olsa bile james bond'un son filminde bu videonun kullanılma ihtimali söylediğim gibi yok :D
yani buraya bir video eklerken belki biraz araştırırsanız. insanları yanıltmamış olursunuz. videonun bilgisinde yazana göre bu animasyon solidworks ve partnerleri ile yapılmış. partnerleri arasında 3dmax filan varsa olabilir neden olmasın :D
madromeo
01-17-2010, 17:41
arkdaşım solidworks ün makina sektöründe kullanıldığını herkez biliyo film hakkında yabancı kaynaklarda biraz araştırma yaparsan konunun doğru olduğunu göreceksin....
Haluk TATAR
01-17-2010, 21:01
Bu film 2005 yılından beri yayında. Biz SolidWorks tanıtımında kullandık. SolidWorks tanıtımı için 3DS Max ve diğer animasyon yazılımları ile hazırlanmış ve SolidWorks'ün o sene tanıtımı için kullanılmıştır.
SolidWorks ekran kaydı yada animasyonu değildir. Bir CAD yazılımında bu tür bir animasyon yapmak istiyorsanız bu SolidWorks içinde mümkün değildir.
Bunkspeed ürünleri ile foto-gerçekçi animasyon mümkündür en kolay şekilde.
karamürselli
10-25-2010, 01:06
haluk hocam en kısa zamanda ileri animasyon videoları ekleseniz çok makbule geçer 2010 eğitim setinizin hepsini izledim ama genede eksiklerim var...nette araştırdım fakat türkçe kaynak çok az animasyon için...yardımlarınızı bekliyorum.....
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.