PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : baca kapağı numune+maçalı kalıbı

doomsday_26
10-10-2009, 21:12
baca kapağı numune

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

kalıbı

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

baca kapağı numune:
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

kalıbı:
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

ertan_18
10-11-2009, 15:59
bunun rapid dosyasında bir hata var mı yoksa daha ilk dosyayı indirdiğim halde hemen eror hatasın verdi 30 dakika bekledim sonra denedim yine aynı hatayı verdi neden acaba....:(

linkler sağlam çok özür dilerim yanlışlık benden oldu arkadaşım halletti...:o

doomsday_26
10-11-2009, 16:47
önemli değil güzel bir kalıpamadır....

mirza34
02-11-2010, 02:05
güzel ama eksik galiba macaları neyle çalılştırcan piston bu kalıb için çok maaliyetli olur
yinede güzel olmuş emeğine sağlık.

slymnzgn
02-28-2010, 20:04
Elinize sağlık.
Kalıp hakkında pek bi bilgim olmadığı için pek yorum yapamıyorum.
Eğer elinizde kalıp tasarım ile ilgili döküman varsa paylaşabilirseniz sevinirim.
İyi çalışmalar.

Rahan
03-04-2010, 09:28
Bence tabi modeli tam göremiyoruz ama maça yerine çıgıl kullanabilirsin. Ben çıgılları hazır almıyorum maliyetli oluyor telde kendim kestiriyorum 4/1 fiyatına geliyor.

ressam1978
04-13-2010, 12:46
Guzel bır ıs cıkarmısın ama kalıbın cok daha buyuk olacak dusundugunden