PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SolidWorks Eğitim Videoları (2008)

Sayfa : [1] 2

Musa Eren
02-05-2009, 15:47
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]
"Çoğu (% 80), Teknolojik Yazılım' lardan Serkan EKİNCİ' nin hazırladığı SW 2008 eğitim videoları. Eksik gördüğüm yerlere de başkalarının seslendirdiği videoları ekledim. Neredeyse tam öğrenim seti diyebilirim. Bölümleri kendim ayırarak sıraya dizdim ve yukarıya da hangi bölümde hangi derslerin olduğunu gösteren resimler koydum. Mutlaka işinize yarayan bir video vardır. Özellikle yeni başlayanlara kesin edinmelerini tavsiye ederim. Toplam 13 başlık altında 256 video mevcut. Bunları bu forumdada başka yerlerdede bulabilirsiniz. Fakat bir araya getirilmiş ve sıraya sokulup düzenlenmiş halini ilk defa burada görüyorsunuz. Videoların görüntü ve ses kalitesi iyi. Boyutu düşürmek için büyük boyutlu .avi dosyalarını .mp4 formatına çevirdim ve neredeyse 1 GB dan fazla kazanç oldu."

forum1923 den k_suvari nick li üyenin paylaşımı. yukarıda yazanlarda kendisine ait. (Kendisine çok teşekkür ederim)

Ben indirdim ve hayran kaldım. Mükemmel bir set. Herkeze mutlaka indirmesini tavsiye ederim.

İNDİR:
Linkler kontrol edilmiştir. Çalışmaktadır. Tarih:01.04.2012 Emre TUNÇBİLEK
1. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
2. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
3. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
4. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
5. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
6. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
7. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
8. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
9. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
10. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
11. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
12. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
13. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
14. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
15. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
16. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
17. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
18. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
19. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
20. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
21. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
22. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
23. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
24. Parça ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

Alternatif Linkler Tamamı Çalışmaktadır. 01.04.2012

1. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
2. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
3. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
4. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
5. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
6. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
7. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
8. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
9. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
10. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
11. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
12. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
13. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
14. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
15. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
16. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
17. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
18. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

Linkler birbirleri ile uyumlu değil, fakat içerik aynıdır!

Teoman KARA
02-24-2009, 15:11
Musa bey, teşekkür ederim. Teşekkür butonunu göremediğim için bu şekilde teşekkür edim dedim. Haluk bey burayı sizin ayağa kaldırdığınızı yazmış, bu emeğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

Birde, fihristi içeren resimleri eklemeyi unutmuşsunuz, onlarda benden olsun :) .

Musa Eren
02-24-2009, 15:36
teşekkürler..

MURATMANYASLI
02-28-2009, 22:17
Çok teşekkür ederim. Birşey soracağım arkadaşlar. Ben bu dosyayı açtığımda rapidshare'e yönlendiriyor oradan error yazısı geliyor. Yeni bir kullanıcı ve üye olarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Evde net bağlantım var ama sınırlı olduğu için kafeye gidip indirmeye çalışıyorum, yardımlarınızı bekliyorum. Çok güzel bir set, çok faydalı emekler. Çok teşekkürler...

Musa Eren
03-01-2009, 00:23
Cok tesekkur ederim bi sey roucam arkadaslar ben bu dosyayi acitgimda rapied yonlendiriyor oradan error yazisi geliyor yeni bir kullanici ve uye olarak yardimci olabilirseniz cok sevinirim evde net baglantim var ama sinirli oldugu icin kafeye gidip indirmeye calisiyorum yardimlarinizi bekliyorum cok gusel bir seite cok faydali emekler cok tesekkurler

Linklerde sorun yok arkadaşım..bütün linkler sağlam şekilde çalışıor..Eğer rapidshare dan nasıl dosya indireceğinizi bilmiorsanız " [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] " adlı konuyu okuyunuz..

ahmetakay06
03-06-2009, 14:16
Saygılar..Ben teknik öğretmen Ahmet AKAY daha önce filimleri rahatlıkla sitenizden indirebiliyorduk.Neden rapishare 'ye yönlendirdiniz merak ettim.

Musa Eren
03-06-2009, 18:21
Saygılar..Ben teknik öğretmen Ahmet AKAY daha önce filimleri rahatlıkla sitenizden indirebiliyorduk.Neden rapishare 'ye yönlendirdiniz merak ettim.

o server muhendisim.net e aittir.ordaki bütün linkler sitemizde mevcuttur.hem sitemizde rapidshare alternatifli link paylaşımı istioruz ki kopmalar olduğu zaman rapidten indirme olanağı olsun.ama yine de sorunlar çıkıyor.Rapid linkleri de belli zaman indirilmediği zaman ölüor.o yuzden ricamız ölü linkleri kırık link ihbar bölümüne yazmanız.

mazatrol
03-11-2009, 08:19
bu link te sorun var...

Musa Eren
03-11-2009, 19:16
hiçbir linkte sorun yok.lütfen forumu böyle yanlış yönlendirmelerle diğer arkadaşların kafasını karıştırmayın.Ben sorun var dediğin linkten indirdim.madem sen indiremiyorsun senin için megaupload sitesine upload ettim.sen aşağıda verdiğim linkten 12. partı indir.TEKRAR söylüyorum.hiçbir linkte sorun yok.sorun olabileceğini düşündüğünüz linkleri konu altına değil kırık link ihbar bölümüne yazınız sadece.üyeleri yanlış yönlendirmeyelim böylece.

tam set 12. part download linki

eskarpado
03-12-2009, 01:28
Bu harika paylaşım için peşinen teşekkür ederim, bi yandan partları indiriyorum
Anladığım kadarıyla videoların tamamı türkçe, değilse lütfen uyarınız.

MURATMANYASLI
03-12-2009, 14:27
musa hocam sorun cıkabılıyor o an anlık ındırmeyı de az cok hepımız bılıyoruz tabıkı bilmeyenler olabılır ona dıycegım yok ama bazen sorun cıkıyor sızın basınıza gelmemıs olabılır ama anlayıslı olmanızı tavsiye ederım emeklerınıze tesekkurler

hskara
03-13-2009, 18:05
gerçekten güzel çalışma
"Çoğu (% 80), Teknolojik Yazılım' lardan Serkan EKİNCİ' nin hazırladığı SW 2008 eğitim videoları. Eksik gördüğüm yerlere de başkalarının seslendirdiği videoları ekledim. Neredeyse tam öğrenim seti diyebilirim. Bölümleri kendim ayırarak sıraya dizdim ve aşağıya da hangi bölümde hangi derslerin olduğunu gösteren resimler koydum. Mutlaka işinize yarayan bir video vardır. Özellikle yeni başlayanlara kesin edinmelerini tavsiye ederim. Toplam 13 başlık altında 256 video mevcut. Bunları bu forumdada başka yerlerdede bulabilirsiniz. Fakat bir araya getirilmiş ve sıraya sokulup düzenlenmiş halini ilk defa burada görüyorsunuz. Videoların görüntü ve ses kalitesi iyi. Boyutu düşürmek için büyük boyutlu .avi dosyalarını .mp4 formatına çevirdim ve neredeyse 1 GB dan fazla kazanç oldu."

forum1923 den k_suvari nick li üyenin paylaşımı. yukarıda yazanlarda kendisine ait. (Kendisine çok teşekkür ederim)

Ben indirdim ve hayran kaldım. Mükemmel bir set. Herkeze mutlaka indirmesini tavsiye ederim.

İNDİR:

ı

umutmertunver
03-20-2009, 21:42
mold hangi partta acaba projem var yetiştirmem lazım yardımcı olursanız sevinirim

suat
03-21-2009, 01:17
şimdiden çok teşekkür ediyorum. umarım türkçedir çünki ben daha çok yeniyim ve böyle birşeye çok ihtiyacım var.

Teoman KARA
03-22-2009, 20:09
Arkadaşlar linklerin hepsi sağlam. Ayrıca musa beyin yayınladığı linklerden sonra birde kendim alternatif linkler yayınladım. Mesela ilk link grubundan diyelimki 14. partı indiremediniz, hemen ikinci link grubundan 14. part ı indirip devam edebilirsiniz.

Bir arkadaş mold hangi part da diye sormuş, maalesef bütün partları indirmek gerekiyor.

İlginiz ve övgünüz için kendim ve haddim olmayarak musa beyin şahsında solidworkstürkiye adına teşekkür ediyorum.

Hepinize iyi çalışmalar...

Akinabi
04-12-2009, 01:49
Elimin altında olması gereken bir kaynak. Mutlaka yararlı olacaktır. Teşekkürler dostum...12.04.2009

suats33
04-13-2009, 18:45
çok teşekürler arkadaşım, ben meslek lisesine öğretmenim ve burdaki bilgiler çok işime yarıyor.
sayenizde bu bilgileri tüm öğrençilerimizle paylaşıyoruz emeğinize sağlık

pagev_kamil
04-14-2009, 00:41
hocam gerek öğrencilerinizin gerek sizlerin ihtiyaçlarınızı bir nebze olsun karşılayabildiysek ne mutlu bize bende bir öğrenciyim. eğer arayıpta bulamadığınız. birşey varsa seve seve forum arkadaşlarımız sizlere yardımcı olurlar.

hakguc
04-16-2009, 16:38
Sayın forum üyeleri; bir teknik öğretmen olarak 2 yıldır solid dersleri anlatmaktayım. Ancak çok fazla kaynağım yok .
Sitede verilen eğitim videolarını rapid den indirmem mümkün olmuyor. ( malum okullarda bu site yasaklı) Bana DVD di olarak ödemeli gönderirsenişz çok sevinirim . adresim End. Mes Lis. Çankırı Harun Akgüç . Şimdiden Teşekkürler. saygılar.

Muhammet Enes KAHVECİ
04-16-2009, 17:51
arkadaşlar linkler süper, dersler süper anlatılmış, hiç bi sorun yok...
emeği geçen herkese teşekkkürler...

Bide solitworks indircemde eğer hangi siteden indirmem gerektiğini bilen varsa lütfen bi yardımcı olsun. (daha önce bi yerden indirdim sorun çıktı...yükleyemedim...)

Musa Eren
04-16-2009, 21:35
arkadaşlar linkler süper, dersler süper anlatılmış, hiç bi sorun yok...
emeği geçen herkese teşekkkürler...

Bide solitworks indircemde eğer hangi siteden indirmem gerektiğini bilen varsa lütfen bi yardımcı olsun. (daha önce bi yerden indirdim sorun çıktı...yükleyemedim...)

sitemizde solidworksun birçok versiyonunun download linkleri var.arama yapıp indirebilirsin...

absalom
04-23-2009, 16:48
slm arkadaslar upload eden arkadasımız linklerin altına http kodlarını da koyabilirse sevinirim,tskrlr...

caglayantekeli
04-28-2009, 14:31
İnanılmaz güzel bir paylaşım.Bu programı kullanmaya yeni başlamış biri olarak gerçekten çok fayda sağladığını söyleyebilirim.Teşekkür butonunu kullandım ama bir kez daha teşekkür etme ihtiyacı duydum.TEŞKKÜRLER:)

cuqoo
05-04-2009, 05:42
Musa Eren arkadaşım sanırsam linkler ölü bi türlü inderemiyorumm
ilgilenirseniz sevinirim sayqılarımla
cuqoo

l.i.l.y
05-05-2009, 16:53
arkadaslar ben part 1 i indirdim 1-10 ve 11. videolar geldi dogrumudur bende mi bi eksik war?

burakyılmaz
05-08-2009, 18:43
Merhaba musa bey
bu hazirlamiş olduğunuz 24 linkin hepsini indirdim ama .rar dan çikardiğimda hepsinden ayni 2 klasör çikiyor ve bu iki klasörün içeriği ile resimdeki içerik listesi ayni değil hatta çok eksik.tam set eğitime ulaşamadim sinir oldum yardimci olursaniz sevinirim,şimdiden tşk ederim

Musa Eren
05-08-2009, 22:41
Merhaba musa bey
bu hazirlamiş olduğunuz 24 linkin hepsini indirdim ama .rar dan çikardiğimda hepsinden ayni 2 klasör çikiyor ve bu iki klasörün içeriği ile resimdeki içerik listesi ayni değil hatta çok eksik.tam set eğitime ulaşamadim sinir oldum yardimci olursaniz sevinirim,şimdiden tşk ederim

Dediğinizi anlamadım..24 linki indirdiğinizde birinci parta gelip sağ tuşlayın ve klasöre çıkart deyin o kadar.her parta gelip çıkart demeyeceksiniz..sadece 1. partı çıkaracaksınız..içerikler tam eksik faland eğil..dediğim gibi 1. partı çıkaracaksınız..eğer yine olmuyorsa özel mesaj yoluyla bana ulaşınız..

ahmettube06
05-09-2009, 12:24
Serkan EKİNCİ bu forma üyemidir ?

pagev_kamil
05-09-2009, 16:50
nasıl bir sorudur bu yaa.

alimurtaza
05-15-2009, 19:37
saol karde_im videolar için . bir _ey sormak istiyorum sol1d sertifikas1 almam için nereye ba_vurmam gerekiyor. cevapland1d1rsan1z sevnirim...

ahdi66
05-20-2009, 23:00
Aziz kardeşim,

Siz ve sizin gibi paylaşımcı kardeşlerimiz olmasa idi, 43 yaşından sonra, Auto Cad ve solid works proğramlarını öğrenme imkanımız olmazdı herhalde...

Emek ve çalışmaların için çok teşekkür ediyorum...

abrek41
05-28-2009, 19:32
ilk önce solid workse yeni başlayan biri olarak bu yardımlarınızdan dolayı gerçekten çok teşekkür ederim hakkınız ödenmez heleki bu işin içinde menfaat olmazsa minnettar kalınması lazım.

srtc
05-29-2009, 17:22
böyle bir çalışma için emek harcayıp paylaştığın için gerçekten çok teşekkür ederim. indirmeye başladım ve daha şimdiden izlediklerim kadarı ile çok faydalı ve etkili bir çalışma olduğunu söyleyebilrim. tekrar teşekkürler ve emeğine sağlık dostum...

tuncayeren
06-28-2009, 01:25
S.A Arkadaşlar dileyen olursa rapidsahereden dosya indirmek mümkün
premium üyeliğe gerek yok arka arkaya dilediğin kadar dosya indirebiliyorsun istek olursa nasıl yapılcağını anlatıcam modeme reset atmak tarihte kaldı............

akşamsabah
06-29-2009, 12:49
böyle birşeyi yayınlamak çok zordur herhalde. ne desem az gelir. helal olsun k_suvari sana

mcelik
07-13-2009, 12:12
Emeğine sağlık büyük emek var. Tüm linkler çalışıyor arkadaşlar. Şimdi indirmeye başladım.

kungfupanda
07-16-2009, 17:50
Musa Eren in verdiği linklerin hiç biri çalışmıyor.

Ancak k_suvari nin verdiği linkler çalışıyor.

Ayrıca k_suvari ye teşekkür ederim bu güzel paylaşımı için. Fihriste baktımda gerçektende TAM SET mahlasını hak ediyor.

akşamsabah
07-16-2009, 20:59
Musa Eren in verdiği linklerin hiç biri çalışmıyor.

Ancak k_suvari nin verdiği linkler çalışıyor.

Ayrıca k_suvari ye teşekkür ederim bu güzel paylaşımı için. Fihriste baktımda gerçektende TAM SET mahlasını hak ediyor.

Doğrudur bendede çalışmıyor musaerenin linkleri.

hendeseci
07-17-2009, 10:49
Evet linkler ölmüş.

Teoman KARA
07-17-2009, 12:24
Durum en kısa sürede düzelecektir arkadaşlar. Düzelene kadar alternatif linklerden devam edebilirsiniz.

_________

Musa Eren
07-17-2009, 13:31
Durum en kısa sürede düzelecektir arkadaşlar. Düzelene kadar alternatif linklerden devam edebilirsiniz.

Durum düzeltilmiştir..kırık linkler yeni linklerle değiştirildi..

semti
07-19-2009, 06:34
Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum linkleri indirdim ama açamıyorum med.player.bsplayer.realplayer.flv.player.Winampta da açamıyorum acaba indirirken bir yalnışlıkmı yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Teoman KARA
07-19-2009, 10:00
Aşağıdaki adresteki codec paketini indirip kur. Bununla uzantısu ne olursa olsun bütün videoları izleyebilmen gerekir. Eğer hala izleyemiyorsan işletim sisteminden kaynaklı bir sorun olabilir. Genelde format atıp yeni sistem kurunca çözülür.

[EXE]LANS
07-19-2009, 12:49
gerçekten guzel bir paylasım şimdi indiriyorum linklerde sorun yok!

alptug
07-23-2009, 03:57
teşekkürler çok güzel paylaşım...Sorunsuz indirdim ve seyrediyorum.

sas_009
07-23-2009, 19:09
Emeği geçenlerden Allah razı olsun. 24 parçayıda indirip extract ettim bir problem yok. Gerçekten Birçok kişinin işine yarayacak bu set. Çalışmalarınızda Başarılar...

xcengizhan
07-29-2009, 10:52
2 kez indirmeme rağmen 1 part hasarlı 1 part düzeltirmisiniz. çalışmalarınız için tşkr

Teoman KARA
07-29-2009, 13:33
2 kez indirmeme rağmen 1 part hasarlı 1 part düzeltirmisiniz. çalışmalarınız için tşkr

Alternatif linklerden indirmeyi denediniz mi?

bequiet
08-08-2009, 13:48
Alternatif linklerden indirmeyi denediniz mi?

Hocam link 19 da bozuk galiba

1 ve 19 u yenileyebilirmisin.

Eyvallah hocam alternatif linkler çalışıyor. İndirdim. incelemedim. Emeğine sağlık.

Lütfen mesajınızın tamamını büyük harfle yazmayınız.

RocK_MansoN
08-09-2009, 18:22
videolar gerçekten muhteşem... Sıfırdan başladım ve şuan bişiyler çizebiliyorum.. Paylaşım için çok teşekkür ederim...

erdidogu
08-15-2009, 13:07
part 19 da sorun var sanırım iki linki de kullandam.:confused: part 19 için başka bir link atar mısnz

ramazan23
08-16-2009, 07:10
evet 19 link bendede çalışmıyor

Arkadaşlar 19 link çalişmiyor lütfen yeni link varsa yayinlayabilirmisiniz

pegasus40
08-22-2009, 19:57
eren bey merhabalar solidworks le ilgili çok güzel bir çalışma yapmışsınız emeğinize sağlık ama maalesef linkler çalışmıyor, kırık link bildirimini nereye yapacağımı bilmediğim için buraya yazmak mecburiyetinde kaldım, bu konuda acilen yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Berna GÜL
08-22-2009, 20:12
Hem Musa Bey'in vermiş olduğu hemde diğer alternatif linkleri kontrol ettim. Bir problem yok, çalışıyor linkler.

Siz de nasıl bir hata veriyor?

Musa Eren
08-22-2009, 21:58
Hem benim verdiğim hemde k_suvari arkadaşımın paylaştığı linklerin hepsi sağlam..Lütfen yanlış yönlendirmeler yapmayalım linkler çalışmıyor diye..Linklerin hepsi çalışıyor..

Eğer rapidshare dan nasıl dosya indireceğini bilmiyorsanız imzaki linkten yardım alabilirsiniz..

küheylan13
08-23-2009, 15:19
linkler saglam arkadaslar.. emegine gecenlere hürmetle tesekkur ederim..saygılar..

gostik
08-27-2009, 23:35
1 ve 19 nolu partlar hasarlı arkadaşlar, yardımcı olabilir misiniz bu konuda?

Arkadaşlar 19. partı upload edebilecek kimse yok mu:(

Teoman KARA
08-28-2009, 22:12
Arkadaşım partların hiç birinde bozukluk yok fakat durum rapidden kaynaklanıyor. Alternatif linklerden 1. ve 19. partları indirmeyi denedin mi? Eğer buradanda inmiyorsa yada bozuk çıkıyorsa tekrar tekrar ve günün değişik saatlerinde indirmeni öneririm.

Dediğim gibi partlarda herhangi bir sıkıntı yok.

jurrea
08-29-2009, 19:03
videonun ilk partlarını indirdim izliyorum ama yarıya geldiğinde görüntü donuyo ama anlatım devam ediyor acaba bende mi bi problem var yoksa linkte falan mı _?? NOT::: rar dosyaları açılırken hata variyo neden olabilir (yoksa hata gösterdiği için mi böyle bi problem var.?)

gostik
08-29-2009, 22:37
Arkadaşım partların hiç birinde bozukluk yok fakat durum rapidden kaynaklanıyor. Alternatif linklerden 1. ve 19. partları indirmeyi denedin mi? Eğer buradanda inmiyorsa yada bozuk çıkıyorsa tekrar tekrar ve günün değişik saatlerinde indirmeni öneririm.

Dediğim gibi partlarda herhangi bir sıkıntı yok.

2'şer kere indirdim dostum ama hala hata veriyor. Bir tek 19. partta sorun var ve hala sorunlu sanırım...

karakanrap
08-30-2009, 13:03

indirdim benzer sıkıntıları bende yaşıyorum arşiv hasarlı dosya acılamıyo dıye yazı geldı nasıl acacaz winrar onaramıyor

YARDIMLARINIZI BEKLİYOM

karakanrap
08-30-2009, 15:30
tam set 12. part download linki

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız][/QUOTE]

sorunumu çözdü tsk ederim

coolcadaver
08-30-2009, 17:15
sanırım part1 ile 19da bi sorun var alternatifleride denedim aynı sorunu veriyo winrarda hata verior...

gostik
09-01-2009, 00:21
Arkadaşlar 3-4 er kere indirdim en sonunda hatasız bir şekilde oldu part 1 ve 19. Gün içinde bir kaç kere denemenizi tavsiye ederim, emeği geçenlere çok teşekkürler...

aassiill
09-02-2009, 17:52
Arkadaslar uzun ugraslar sonucu sızlerı bulmanın sevıncını yasarken solıdworks egıtım setınıde ındıreyım dedım fakat lınkler 9.lınkden sonra hata vermeye baslıyor arsıv yok yada hasar ıbarelerı ıle karsılasıyorum cok uzulerek soyluyorum bu hatanında farkına vardıgımda butun lınklerı ındırmısdım ve kotam baya bı doldu :(( daha faydalı lınkler verırsenız yada saglam lınk atarsanız ınsanlar madur duruma dusmezler ılgınızden dolayı tesekkur ederım.

Berna GÜL
09-02-2009, 19:20
Bütün linkleri kontrol ettim sorun yok linklerde. Nasıl hata veriyor ki sizde?

coolcadaver
09-04-2009, 02:51
linklerde sorun yok. indirdikten sonra winrar da hasarlı ya da eksik hatası verio ve açılmıo dosya ;)

Teoman KARA
09-04-2009, 17:49
linklerde sorun yok. indirdikten sonra winrar da hasarlı ya da eksik hatası verio ve açılmıo dosya ;)

WinRAR size hangi part ı hasarlı olarak gösteriyor ise o part ı yeniden yeniden yeniden indirin.

karakurt
09-06-2009, 12:31
musa hocam ben vidolu indirdim ve media player ile acmak istedim olmadı nasıl yapmam gerekiyor simdiden tesekkürler

ekaplan
09-06-2009, 14:59
musa hocam ben vidolu indirdim ve media player ile acmak istedim olmadı nasıl yapmam gerekiyor simdiden tesekkürler

Bu videoları Windows un kendi mediaplayer i ile açamazsınız.

Aşağıdaki adresteki kodek pakatlerinden standart olanı indirip kurun. Probleminiz çözülür. Çözülmez ise işletim sisteminden kaynaklı bir probleminiz olabilir.

-

hayri34
09-07-2009, 00:56
hocam 24 partıda indirdim ama winrar hiçbirini çıkartmıyo hepsini tekrar yüklemekde uzun sürüyo hepsini tekrar yüklesekte çıkartıcakmı bilmiyorum bi yolu yokmu bunun

hayri34
09-07-2009, 00:59
--------------------------------------------------------------------------------

hocam 24 partıda indirdim ama winrar hiçbirini çıkartmıyo hepsini tekrar yüklemekde uzun sürüyo hepsini tekrar yüklesekte çıkartıcakmı bilmiyorum bi yolu yokmu bunun

Musa Eren
09-07-2009, 01:04
artık bu part sorunları can sıkmaya başladı.aynı linkleri bende indirdim deneme amaçlı hiçbir sorun çıkmadı.konu altındaki mesajların % 70 i sorun var ne yapmak tarzında.yapacağımız bir şey malesef yok.k_suvari arkadaşımız iki adet alternatif linkli paylaşmış.kimisinde hata veriyor kimisinde düzgün çalışıyor.Bizden kaynaklanan bir hata söz konusu değil..bir alternatif link daha versek belki yine aynı hata oluşacak..Rapid sitesininden kaynaklanan bir hata tahminimce.hata veren partları bir diğer alternatif linkten indirip tekrar winrar ile çıkartmaya çalışmaktan başka çaremiz yok..Herkese kolay gelsin.Artık sorun var mesajları lütfen yazmayın..Konuyu kilitlemek zorunda kalacağım..

sami2222
10-06-2009, 13:29
K_suvari Kardeşinkiler sağlam onu indirin Musa Erende Part 1 ve Part 19 hasarlı; Part 2de bir dosya bozuk, diğerleri sağlam ben o üç partı k_ suvariden indirdim ve tüm videolar tam oldu Dikkat edin eksiklik olmasın :D :D :D :D

sami2222
10-06-2009, 15:00
Arkadaşlar Set Gerçekten Güzel Listelenmiş ve Kitaplar Oldukça İyi Dediğim gibi yapın Tam Eksiksiz bir set olur Rapidde sorun var ama değişikli indirin önce birinin tamamını indirin sorunluları diğerinden indirin olsun bitsin crc hatası varsada diğerinden indirip tekrar çıkarın tamam

mustafa1403
10-06-2009, 15:54
1 nolu ve 19 nolu linkteki dosyayı 3 'er kez indirdim damege li yazıyor bu linkleri yenıleyebilirmiyiz tesekkurler

sami2222
10-06-2009, 16:10
Kardeş Alternatif olanı dene bende indirdim 1i 2yi ve 19u alternatiften indir 2 gizli hasarlı haberin olsun crc hatası veriyor

cngzklc
10-12-2009, 21:45
dosyaları indirdim fakat part.01 ve part.19 bozuk arşivden çıkartılamıyor uyarısı veriyor

Montybrogan
10-21-2009, 03:15
merhabalar..bu eğitim videoları ile çalışırken en iyi solidworks ün hangi sürümü ile çalışmalıyım? ayrıca tavsiye edilecek olan sürümü forumda nereden indirebilirim..şimdiden çok teşekkür ederim..saygılarımla..

adigeragip
10-21-2009, 05:56
merhabalar..bu eğitim videoları ile çalışırken en iyi solidworks ün hangi sürümü ile çalışmalıyım? ayrıca tavsiye edilecek olan sürümü forumda nereden indirebilirim..şimdiden çok teşekkür ederim..saygılarımla..

bu eğitim filmleri solidworks 2008 le hazırlanmış.
İkinci soruna gelince forumda program paylaşılmıyor hiçbir programı bulamazsın

bariscapkin
10-21-2009, 15:26
tüm partları ındırdım fakat. part 1 de sorun cıktı. problemsız olan bır arkadas part 1 i tekrar yukleyebılırse sevınırım.

steel74
10-24-2009, 21:21
musa bey, ellerinize sağlık, bir sorum olacak. prtların toplamı kaç gb.. limitli internet kullandığım için limiti aşacağım korkusu var. ayrıca videoların hepside 2008' mi anlatıyor. bende birkaç video var ama eski sürümlere ait videolar... mesela 2000 ile anlatılmış... biz okulda öğrencilere 2008 ile eğitimi vermeye çalışıyoruz.. videoların hepsi de 2008 ile ilgiliyse mükemmel... sanırım 1 kasımdan itibaren indirmeye çalışacağım.. emeği geçenlere teşekkürler...

Teoman KARA
10-24-2009, 23:45
Toplam boyut 2.5 GB civarında

uqr
10-29-2009, 12:55
tüm partları ındırdım fakat. part 1 de sorun cıktı. problemsız olan bır arkadas part 1 i tekrar yukleyebılırse sevınırım.

Aynı sorun bende de yaşandı 1.part ı tekrar yüklerseniz, çok iyi olur.

Teşekkürler

kasimridvan
11-04-2009, 01:50
ben partları indirmeye başladım.15 inci partı indirdim fakak dosyaları açamıyorum. hata veriyo. bilgi alabilirsem sevinirim

Haluk TATAR
11-04-2009, 08:32
2008 versiyon yerine 2010 eğitim notlarını indirmeniz önerilir

kasimridvan
11-05-2009, 14:39
1. part da ve 19. part dasorun var bir daha eklerseniz sevinirim.

Teoman KARA
11-13-2009, 14:30
Herhangi bir part ta problem olduğunu söyleyen arkadaşlar;

Problem part ta değil, RapidShare in sunucuları ile kurduğunuz bağlantıdadır. Bunun sebebi, RapidShare in sunucularının aşırı yoğunluğu, RapidShare e Premium üye olmama, vs... vs... olabilir.

Çözümü ise, bozuk olan part ı sağlam olarak indirene kadar, tekrar - tekrar ve günün değişik saatlerinde indirmektir.

Bu konuda buraya kadar yazılanları okursanız bozuk denilen part ların başkaları tarafından sağlam olarak indirildiğini ve herhangi bir problem olmadığını görürsünüz.

Lütfen bundan sonra, "falan part eksik, bozuk yada yeniden yükleyebilirmisiniz" gibi mesajlar yazmayalım.

Size iki tane farklı ama birbirinin alternatifi link grubu sunulmuş durumdadır. Birinden indiremediğinizi diğerinden indirip, indirdiklerinize ilave edebilirsiniz.

DriveN
11-20-2009, 15:00
Uzun zamandir foruma üyeyim iyi derecede solid kullanabiliyorum diye uğraşıp indirmemiştim dün öyle gözüme takıldı dur dedim bi indirelim elimizde bulunsun, yahu arkadaşlar bu kadar güzel bir setmi yapılır içinde okadar bilmediğim detay gördümki ufkum dahada açıldı bu set tam bir hazine. Hazırlayan arkadaşların hakkı ödenmez sizleri ayakta alkışlıyorum Allah bunları hazırlayan ellerinize gözlerinize dert vermesin inşallah...

steel74
11-22-2009, 13:56
partları indirdik ve gayet güzel çalışma olmuş.. bazı videoların "serkan ekinci" ye ait olduğunu gördüm. ancak konuların sıralı olması gayet güzel elimdeki eskilerin tümünü "geri dönüşüm" kutusuna yolladım... teşekkürler k_süvari ve diğer emeği geçenler... 2010 videolarına da bakıyoruz ama 2010 proğramının kendisi olmayınca videolar bişeye yarayacağını sanımıyorum.. yine de incelenmesinde fayda olabilir...

birkan24
12-01-2009, 19:48

eğitim öğretim ödeneği 500 küsür liradan rapidshare için 15 lira ayırmak çok olmasa gerek. :rolleyes::confused::mad:

Bilgisayar Yüksek Müh.
Birkan GÖÇERLER

Mozilla Firefox tarayıcısının bir eklentisi olan "Grease monkey" isimli eklentiyi firefox a eklerseniz, rapidshare linklerinin sağlam olup olmadığını anında size bildirecektir. bu konuda

yararlanabilirsiniz.

ayrıca rapidshareden dosya indirmede zorlanan arkadaslar icin "CryptLoad" isimli program tarafımdan şiddetle tavsiye edilir. ;)

nakra
12-05-2009, 03:13
linklerin hepsini indirdim fakat dosyaları acmak için part01.rar buraya cıkar secenegını secince arşiv bulunamadı diye mesaj veriyor ne yapmam gerekli

Mustafa ÖZER
12-05-2009, 12:10
linklerin hepsini indirdim fakat dosyaları acmak için part01.rar buraya cıkar secenegını secince arşiv bulunamadı diye mesaj veriyor ne yapmam gerekli

Dosyaların boyunu kontrol ediniz. Sıkıntılı part varsa tekrar download ediniz.

nakra
12-05-2009, 12:43
hepsi 95.7 mb son part 11 mb kontrol ettim fakat aynı hatayı yeniden veriyor

Teoman KARA
12-06-2009, 15:10
Herhangi bir part ta problem olduğunu söyleyen arkadaşlar;

Problem part ta değil, RapidShare in sunucuları ile kurduğunuz bağlantıdadır. Bunun sebebi, RapidShare in sunucularının aşırı yoğunluğu, RapidShare e Premium üye olmama, vs... vs... olabilir.

Çözümü ise, bozuk olan part ı sağlam olarak indirene kadar, tekrar - tekrar ve günün değişik saatlerinde indirmektir.

Bu konuda buraya kadar yazılanları okursanız bozuk denilen part ların başkaları tarafından sağlam olarak indirildiğini ve herhangi bir problem olmadığını görürsünüz.

Lütfen bundan sonra, "falan part eksik, bozuk yada yeniden yükleyebilirmisiniz" gibi mesajlar yazmayalım.

Size iki tane farklı ama birbirinin alternatifi link grubu sunulmuş durumdadır. Birinden indiremediğinizi diğerinden indirip, indirdiklerinize ilave edebilirsiniz.

Birinci part ı yeniden indirin.

nakra
12-06-2009, 22:06
onuda denedim yine olmadı[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Teoman KARA
12-06-2009, 22:48
Mesaj arşivin hasarlı olabileceğini söylüyor. Buda tekrar indirmenize rağmen yine hasarlı indirme yaptığınız anlamına geliyor

Alternatif linki deneyin, ve günün değişik saatlerinde indirme yapın. Tekrar - tekrar indirmeniz gerekebilir.

Örneğin ben bugün alt tarafı 10 MB lık dosyayı 5 - 6 saattir denememe rağman hala indiremedim. Bu günlerde rapid herkezi Premium üyeliğe zorluyor...

nakra
12-07-2009, 21:23
Dosyalar acılmassa bu yolu deneyin ben bu şekilde actım

Rar dosyanız "Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı" diye size uyarı verip dosyanızı acmıyorsa aşağıdaki anlatılan işlemleri yaparak kurtarabildiğiniz bölümleri kurtarmanıza yardımcı olur.. Bunun icin sadece winrar programının kendisi olması yeterli ekstra bir programa gereksinim duymanıza gerek yok..

1.
İlk önce winrarımızı açıyoruz (bozuk olanı değil normal programı çalıştırıyoruz)…
2. Daha sonra Bozuk olan Rar dosyamız neredeyse onu buluyoruz…
3. Bulduğumuz Bozuk dosyaya sağ tıklıyoruz…
4. Sağ tıkladğımızda doğal olarak bir pencere açılıyor oradan “Arşivi onar (Alt+R) ” ye tıklıyoruz…
5. Sonra bir küçük pencere açılacak…
6. İlk “Gözat” butonu ile onarmak istediğimiz hasarlı arşıvi belirtiyoruz…
7. Açılan ikinci pencerede ise kurtarılacak dosyaların nereye çıkartılacağını belirtiyoruz (mesela masaüstüne)
8. Ok dediğimizde onarım işlemi başlayacak ve en sonunda “Arşiv üst bilgi bozuk. Katı arşiv olarak işaretlensin mi?” diye bir pencere çıkacak…
9.
Bu pencereye ”Ok” dediğimiz zaman arşivimizin bir kısmını onarmış oluyoruz…

nemrutuntorunu
12-13-2009, 05:09
bilemiyorum ben dowlan programi ileindiriyorum
ve program sectigimde linkleri cevrim disi yni indirilemez olarak gosteriyor
linklerin yenileri varsa ekleyebilirmisiniz
tesekkurler

sinan_h
12-15-2009, 00:59
linkler premıum uyleık ıstıyor galıba benmı yanlıs anlıyorum

Teoman KARA
12-15-2009, 12:15
linkler premıum uyleık ıstıyor galıba benmı yanlıs anlıyorum

Bunu yapan linkler değil. Rapid in kendisi. Free kullanıcıları Premium üyeliğe zorluyor. Topu topu 10 kb lık dosyayı saatlerce indiremedim.

Fakat şöyle bir yola gitmenizi tavsiye ederim; FreeRapid Downloader veya Jdownloader programlarını kullanın. Linkleri bağlayın gerisini onlar halleder. Şimdilik bu çözümden veya Premium üye olmaktan başka çare yok gibi.

arslantunc
12-28-2009, 20:26
Tüm partları indirdim ama şu uyarıyı alıyorum
C:\Downloads\solid\SW_Kaynak.part01.rar: Çıkartılacak dosya yok

Teoman KARA
12-29-2009, 00:40
Birinci part ı, bu uyarıyı almayana kadar tekrar - tekrar indirin.

arslantunc
12-31-2009, 11:53
Emeği geçen herkese teşekkür. Linkler kesinlikle çalışıyor. Bende part1 de sorun yaşadım, hata verdi, ama yılmadım 4. kez indirdim ve şu an set tamam. Sorun yaşayan arkadaşlar tekrar indirin. Saygılar..

dynasty
01-09-2010, 00:32
merhaba , cok sagolun . arkadaslar ben indirdim super bir egitim ama kalip tasarimi icindeki .swf file lar calismiyor benim playerim KM player ama bir cok player le denedim yine acamadim

Teoman KARA
01-09-2010, 00:40
k-lite codec pack yüklü ise media player classic ile açabilirsin.

Yada internet explorer ile veya firefox ile de açabilirsin.

baybayar
01-18-2010, 00:29
Sieniz mükemmel çok faydalı işler yapıyorsunuz ben amatör olarak solidworkle ugraşıyorum. Buradakı bilgiver ve eğitim cd lerin çok faydasını görüyorum. Aslında memleket içinde çok faydalı oluyor çünku öğrendigin her proğram vatan için başarıdır diye düşünüyorum.saygıar.

refik
01-23-2010, 15:46
solid WORKS EĞİTİM notlarını nasıl indirebilirim.cevaplarsanız memnun olurum

Teoman KARA
02-02-2010, 17:31
Bu konuyu baştan sona bir kez okuyun.

hayri34
02-02-2010, 23:40
uuzun süredir linkleri indirmeye çalışıyom ama 13 e kadar indirebildim rapid bu aralar çok kasıyo rapide bağlanmak zor oluyo linkleri farklı sitelerden verme şansınız yokmu 4shared.com gibi

box.net gibii

Teoman KARA
02-03-2010, 11:34
Şimdilik böyle bir imkan yok.

AloneWolf82
02-16-2010, 17:39
emeğiniz için çok teşekkür ederim ama rapid kullanmayalım arkadaşlar, tam bir baş belası rapid..

lejyoner579
02-17-2010, 13:38
Part1 de sorun var.
arşiv biçimi tanınmıyor hatası verıyor. Yardımcı olursanız sevınırım

Teoman KARA
02-17-2010, 17:27
12. sayfadayız. geri kalan 11 sayfayıda oku, bakalım cevabı bulabilecek misin?

lejyoner579
02-18-2010, 09:32
Sonucta bu mesajı yazarken butun sayfaları okudum. Laf olsun dıye yazmadım mesajı. 5 kere ındirdim hala aynı hayatı veriyor. Belkıde sorun part dosyasındadır diye yazdım.

Teoman KARA
02-18-2010, 11:27
55 defa indirmen gerekebilir. Yılmayacaksın. Günün değişik saatlerinde tekrar - tekrar deneyeceksin.

Miriel
02-18-2010, 20:04
jdownloader kullanırsanız hiçbir problem yasamazsınız...

Miriel
02-21-2010, 23:33
Arkadaşlar hatalı olan 1. partı winrar klasörü içindeki winrar.exe yi tıklayarak repair yapın. Sonra repairli olan yeni dosya fixed.part1 ile çıkarmaya başlayın. part2 yi çıkarma esnasında sorduğu pencerede part2 dosya konumunu seçin.

Ben bu şekilde ilk indirişimde çıkardım. part 19 da da hata verdi. part 19 uda repair yaparak fixed.part19 ile rar dosyalarını açtım. yanlız part19 u repair yaprıktan sonra silin. Böylece çıkarma işleminde part19 u sormasını sağlayacaksınız. Sorduğunda ise fixed.part19 u klasörlerden bularak okeyleyin. Sonraki adımda part20 yi soracaktır aynı şekilde klasörde hedefi belirtin ve videolarınızı izleyin...

mrk
02-23-2010, 22:51
öncelikle ellerine sağlık,içeriğinde multi MultiBody Parts konusu varmı? :)

ozgunozdemir
02-24-2010, 12:13
part 1 de sorun var

yada bende açılmıo. başka bi link varmı acaba

--------------------------------------------------------

en sonunda yaptım tmm ellerinize sağlık.

ZoD
02-27-2010, 23:46
Arkadaşlar hatalı olan 1. partı winrar klasörü içindeki winrar.exe yi tıklayarak repair yapın. Sonra repairli olan yeni dosya fixed.part1 ile çıkarmaya başlayın. part2 yi çıkarma esnasında sorduğu pencerede part2 dosya konumunu seçin.

Ben bu şekilde ilk indirişimde çıkardım. part 19 da da hata verdi. part 19 uda repair yaparak fixed.part19 ile rar dosyalarını açtım. yanlız part19 u repair yaprıktan sonra silin. Böylece çıkarma işleminde part19 u sormasını sağlayacaksınız. Sorduğunda ise fixed.part19 u klasörlerden bularak okeyleyin. Sonraki adımda part20 yi soracaktır aynı şekilde klasörde hedefi belirtin ve videolarınızı izleyin...

dosyaları bu yolla açtım işe yarıyor dosyaları tekrar indirmenize gerek yok anlatım için teşekkürler

darkblue
03-14-2010, 16:36
24 partıda indirdim ama rar dosyalarını açmaya kalktığımda arrşiv bulunamadı diye arıza veriyor neden acaba?Bu arada Partlar tam indi sorunsuz olarak.

simon
03-21-2010, 19:38
arkadaşlar videoların torrent linkini oluşturdum isteyenler mail adreslerini versinler onlara atayım

Musa Eren
03-22-2010, 18:09
arkadaşlar videoların torrent linkini oluşturdum isteyenler mail adreslerini versinler onlara atayım

Mail adreslerine değilde linki direkt buraya versen çok daha iyi olur.

atimetin
03-23-2010, 18:39
burya yeni uye oldum inşallah yararlı olur makine bölümü öğrencisiyim soltwork öğrenmem gerekiyor seti indiriyorum ama bana program konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlarım abilerim varsa lütfen yol göstersin şimdiden çok teşekkür ederim hazırlyanların ellerine sağlık kolay gelsin saygılar:.....

Berna GÜL
03-23-2010, 19:05
"Program konusunda" derken programın kendisini, crack'ini vs istemediniz değil mi? Eğer isteğiniz program paylaşımı ise şu konuya bir göz atmanızı rica ediyorum;

_

teknişyen
03-24-2010, 19:09
5 kere denedim hala ilk part açılmıyor

çözüm yolu önerebilecek olan var mı
cıkan uyarıyıda eklemeye calıstım

SmtGkdmr
03-24-2010, 22:29
Resim Çok Küçük.Biraz Büyük Koyarsan Yardımcı Olabilirim.
Ayrıca Bütün Partları İndirdiğine Emin Ol.

teknişyen
03-25-2010, 01:47
tekrar deneyim png olarak

teknişyen
03-25-2010, 02:01
win rar ile tüm partları onardım sonra actım oldu. teşekkürler

illiada_2000
03-29-2010, 15:22
emeğinize sağlık part1 part 19 da problem olsada rar dosyasını onarıp tekrar kullandım tekrar emeğinize sağlık

meteustuntas
04-13-2010, 23:38
paylaşım için sağolun indirdik fakat part 1i winrar dan çıkartırken sorun çıktı."arşiv biçiminde tanınmıyor veya arşiv hasarlı"diye hata veriyor.Yardımcı olabilir misiniz??

Musa Eren
04-14-2010, 18:39
paylaşım için sağolun indirdik fakat part 1i winrar dan çıkartırken sorun çıktı."arşiv biçiminde tanınmıyor veya arşiv hasarlı"diye hata veriyor.Yardımcı olabilir misiniz??

Bu çok sık karşılaşılan bir sorun.Aynı partı tekrar tekrar indirerek winrardan çıkartmayı deneyiniz.İndirme esnasında dosyalar zarar görebiliyor...

ucanbizon
04-16-2010, 13:53
Lİnklerden indirilen winrar dosyaları maalesef hatalı. Bunu tekrar tekrar indirmekle çözmek diye bir şey yok. 8dvd'lik bir setten bahsediliyor. Bunun ücreti nedir acaba?

Musa Eren
04-19-2010, 19:17
Lİnklerden indirilen winrar dosyaları maalesef hatalı. Bunu tekrar tekrar indirmekle çözmek diye bir şey yok

Bu seti indirip winrar dan çıkaranlar nasıl oluyorda çıkarıyor peki?Linklerde sorun yok dediğim gibi indirme esnasında oluşan sorunlardan kaynaklı..

srtc
05-04-2010, 12:20
Arkadaşlar 1.part da sorun var uyarı çıkmayana kadar indirmeye devam edin deniliyor ama kaç sefer denediysem çıkmamazlık etmiyor nedense. yenileyebilirmisiniz lütfen 1.partı.

designmk
05-05-2010, 22:28
arkadaslar ben bu setin içinden sadece surface ve photoworks olan bölümlerini temin etmek istiyorum acaba bunu nasıl yapıcam sanırım part 10 ,11 deyse mesela onları indirsem zipten cıkaramam herhalde? Bir yolunu bilenvarsa yardımcı olursa sevinirim

ahmetpakoz
05-15-2010, 16:52
ya teşekkürler de burdan çok zor iniyor arkadaş başka yerden indirsek ya:)

Ahmet Mikâil YAZICI
05-26-2010, 16:11
çok güzel bir kaynak sağolun. partlarda henüz sorun yaşamadım özellikle 1. partta sorun yok henüz 19 a gelmedim.

taha_58
05-31-2010, 10:44
merhaba herkeze;
ben sw 2007 öğrenmeye çalışıyorum diğer sürümleri pc kaldırmıyor maalesef ve bu eğitim setini indirmeye başladım 2008 videolarıymış galiba anladığım kadarıyla 2008 videolarıyla 2007 öğrene bilirmiyim acaba?
teşekkürler

taha_58
05-31-2010, 12:10
kırık link bölümünü bulamadım ilk 4 partı indirdim tam bi şekilde indi ama tıkladığımda arşiv bulunamadı diyor bir başkasında arşiv hasarlı diyor bir bakarmısınız acaba linklere.

taha_58
06-01-2010, 00:37
sorunlu dosyaları alternatif link tekiyle değiştirdim sorun çözüldü teşekkürler ama ben günde en az 10 gb dosya indiriyorum işim gereği indirme işlemlerini çok iyi biliyorum ayrıca dosya inerken verikaybı oluyor pc durdurmuyor da olabilir bu sorun rapidle alakalıdır aksi takdirde bunca insan link bozuk yazmaz.

taha_58
06-01-2010, 12:21
sorunlu olanları alternatif linkten indirdim tamamladım teşekkürler elinize sağlık.

beastcan
06-05-2010, 22:00
Cryptload kullanın arkadaşlar ben 24 parti bi günde indirdim.Çok faydalı bi program.her arkadaşa öneririm.

özkan_@
06-12-2010, 20:13
solidworks türkçe tam set den 10 tane indirdim ama rar dosyasından çıkartırken sorun oluyor. Bende onar diyorum ama videoların hepsi değil bi kısmı çıkıyor hepsini nasıl oluşturabilirim ilginize teşekkürler. Ben bu siteye yeni üye oldum Musa EREN e teşekkür ederim

Teoman KARA
06-12-2010, 20:25
24 tanesinide indirmediğin için olabilir mi?

Ali Hezer
06-20-2010, 18:39
egitim setini ben indirdim ama gercekten fazla anlamıs deiliö. cok karmasık geldi ve bazı videolarda ses yok bazıları ise ingilizce.tesekkür ederim genede eklediginiz için elleriniz dert görmesin

arifbaran
06-21-2010, 14:40
ne yaptıysam butun videoları çıkartamadım bunun başka çözümü yokmu indir indir nereye kadar..

Emre ÖZKAN
07-02-2010, 10:20
ne yaptıysam butun videoları çıkartamadım bunun başka çözümü yokmu indir indir nereye kadar..

Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama eğer indirmek ile uğraşmak istemiyorsanız sitedeki doküman ve videoları DVD hailnde alabiliyorsunuz. Konu ile ilgili bağlantı aşağıda. Site yönetimi ile irtibata geçmenizi öneririm.

metehan1985
07-05-2010, 13:57
hocam part1 dosyasını 2 defa indirdim. hasarlı diyo. açamadım

metehan1985
07-05-2010, 14:27
ya hocam bütün linkleri indirmek mi gerekiyo.
ben part1 ve part2'yi indirdim. part1 dosyası hiç açılmadı. part2 dosyası ise açıldı ama rar'dan çıkmıyo.

Emre ÖZKAN
07-05-2010, 15:14
ya hocam bütün linkleri indirmek mi gerekiyo.
ben part1 ve part2'yi indirdim. part1 dosyası hiç açılmadı. part2 dosyası ise açıldı ama rar'dan çıkmıyo.

Evet bütün partları indirmeniz gerekiyor. Arşiv parçalara bölünerek sıkıştırıldığı için Winrar, arşivi açabilmek için bütün partlara ihtiyaç duyar.

jarjor
07-05-2010, 15:50
Emeğiniz için teşekkürler. Part1 ve part19 da sorun yaşadım alternatif olarak verilen linklerden tekrar indirdim. Şuanda sorun yok paket sağlam. Tekrar teşekkürler

ciatmania
07-07-2010, 15:22
Arkadaşlar bu set`in toplam boyutu ne kadar bilen var mı ?

Emre ÖZKAN
07-07-2010, 17:22
Arkadaşlar bu set`in toplam boyutu ne kadar bilen var mı ?

Setin toplam boyutu 2,82 GB.

metehan1985
07-08-2010, 17:51
arkadaşlar bütün partları indirmeme rağmen doyları rardan çıkartamadım. çıkacak dosya yok diyo. ayrıca toplam indirdiğim boyut 2.08 gb. gözüküyo. yardım

Teoman KARA
07-09-2010, 10:12
Neden bu konuyu baştan sona okumak varken kolaycılık yapıp ısrarla soru soruyorsunuz? İstediğiniz cevaplar sayfalarda var.

İndirenler nasıl indiriyor?

Birdaha gereksiz mesajlar yazmayalım.

Ali Hezer
07-11-2010, 12:46
Dosyalar acılmassa bu yolu deneyin ben bu şekilde actım

Rar dosyanız "Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı" diye size uyarı verip dosyanızı acmıyorsa aşağıdaki anlatılan işlemleri yaparak kurtarabildiğiniz bölümleri kurtarmanıza yardımcı olur.. Bunun icin sadece winrar programının kendisi olması yeterli ekstra bir programa gereksinim duymanıza gerek yok..

1.
İlk önce winrarımızı açıyoruz (bozuk olanı değil normal programı çalıştırıyoruz)…
2. Daha sonra Bozuk olan Rar dosyamız neredeyse onu buluyoruz…
3. Bulduğumuz Bozuk dosyaya sağ tıklıyoruz…
4. Sağ tıkladğımızda doğal olarak bir pencere açılıyor oradan “Arşivi onar (Alt+R) ” ye tıklıyoruz…
5. Sonra bir küçük pencere açılacak…
6. İlk “Gözat” butonu ile onarmak istediğimiz hasarlı arşıvi belirtiyoruz…
7. Açılan ikinci pencerede ise kurtarılacak dosyaların nereye çıkartılacağını belirtiyoruz (mesela masaüstüne)
8. Ok dediğimizde onarım işlemi başlayacak ve en sonunda “Arşiv üst bilgi bozuk. Katı arşiv olarak işaretlensin mi?” diye bir pencere çıkacak…
9.
Bu pencereye ”Ok” dediğimiz zaman arşivimizin bir kısmını onarmış oluyoruz…

cok teşekkür ederim dediklerinizi uyguladım ve sorunu hallettim.

bu güzel seti ekliyenin elleri dert görmesin cok teşekkür ederim

cocosolid
08-02-2010, 02:35
merhabalar;
acaba bu anlatımlarında kullanılan parçaların bulunduğu bir dosya var mı ?
örneğin montaj konusunu anlatılırken bizde montajı yapılan parçaların bulunmaması kötü oluyo :S

Teoman KARA
08-02-2010, 15:05
Yok malesef.

utkuakç
08-12-2010, 18:42
merhabalar ben 1.sini winrar olarak aldım ama açamıyorum,arşiv biçimi tanınmıyor veya hasarlı uyarısı veriyor. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekküler

Berna GÜL
08-13-2010, 01:32
Sadece part 1 dosyasını mı indirdiniz peki ?

_

utkuakç
08-13-2010, 02:34
evet sadece part1

Berna GÜL
08-13-2010, 03:32
O yüzden açamıyorsunuz ne yazık ki. Part dosyalarının hepsini indirmeniz gerekiyor.

_

utkuakç
08-14-2010, 19:32
çok tşk ederm indireceğim şimdi :)

CSRT
08-23-2010, 17:34
musa bey ben 24 part dosyasını indirdim. fakat part 1 tanınmıyor. yardımcı olurmusunuz

Ahmet Mikâil YAZICI
08-23-2010, 17:38
Part 1'in boyutuna bak ve 2. ile aynımı kontrol et, sadece hatayı part 1 veriyorsa, part 1'i yeniden indirmeyi dene..;)

haso10
09-15-2010, 20:54
1.link hasarlı sanırım hata veriyor.
yenilerseniz memnun olurum, hepsini indirdim birtek bu kaldı

sensei
09-17-2010, 16:47
5 kere indirdim, 1.part Boyut tutmasına rağmen (01-23 part=98,078KB, 24 part=11,360 KB)

"! G:\Belgelerim\My Files\solidworks\SW_Kaynak.part01.rar: No files to extract"

hata veriyor.Yeniden upload edebilirmisiniz?

Ahmet Mikâil YAZICI
09-18-2010, 18:49
1. part burada, bir dene. ben daha önce indirdiğim için bırakıyorum... Belki sendeki sorunu çözer;)

sensei
09-20-2010, 01:38
19. parttada problem çıktı :((

Ahmet Mikâil YAZICI
09-20-2010, 01:41
Peki onu yeniden indirmeyi denedin mi?
Onuda upload edeyim senin için. Ama bir şartla, siteye ufak bir tanışma yazısı bırakırsan:)

Buraya yazabilirsin;)

sensei
09-20-2010, 23:33
Peki onu yeniden indirmeyi denedin mi?
Onuda upload edeyim senin için. Ama bir şartla, siteye ufak bir tanışma yazısı bırakırsan:)

Buraya yazabilirsin;)

murti1905
09-22-2010, 03:51
arkadaşlar rar dosyalarını sorunsuz indirdim ancak dosyaları cıkartamıyorum bozuk veya bilinmeyen format hatası veriyor bir öneriniz varmı nasıl cıkaracagım.

Ahmet Mikâil YAZICI
09-22-2010, 12:11
Sorunuzun cevabını önceki sayfalarda bulabilirsiniz. İndirdiiniz dosyaların boyutlarını kontrol edin. Bozuk dediği dosyanın , partın adı nedir? Bozuk olan dosyayı alternatif linkten indirebilirsiniz..

Diğer sayfadaki yöntemlerle çözemezsenin tekrar bir mesaj ile bildirin;)

v.ipekci
10-01-2010, 03:31
bu çalışma için öncelikle teşekkür ederim ancak sizden bir ricam var benim rapid üyeliğim olmadığı için indirmede zaman problemi yaşıyorum dolayısıyla... musa bey 33 gb lık video tam seti için bedelli olarak kargoya verilebileceğini yazıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Teoman KARA
10-01-2010, 09:18
Bu konuda Musa beye özel mesaj atın.

carpenoctem
10-19-2010, 01:35
paylaşan ellerin dert görmesin musa bey :) teşekkürler.

fuatdem
10-20-2010, 16:56
19.partta sorun var arkadaşlar biri upload etse.

winrar ile onararak sorunu çözdüm.

teşekkürler sunum için.

Teoman KARA
10-20-2010, 23:00
Aşağıdaki alternatif linkler ilk mesaja da eklenmiştir.

Bu linkler Musa Eren' in ve benim, bu konunun en başında, alt alta verdiğimiz linklerle uyumludur. Birinden indiremediğinizi diğerinden indirip açabilirsiniz.

__________________________________________________ __

H@K@N
10-22-2010, 23:14
ben partların hepsini indirdirdim ama part 1 hata verdi bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

Ahmet Mikâil YAZICI
10-22-2010, 23:45
Alternatif linkler var ilk sayfada, lütfen onları deneyiniz.

H@K@N
10-22-2010, 23:51
indirdim işe yaramadı yada ben nasıl yapacağımı bilmiyorum bana yardım edebilirmisin açıldı ama part bir ve part ondokuz yok

Ahmet Mikâil YAZICI
10-22-2010, 23:54
1. ve 19. dosyayı tekrar indirdin. Peki karşılaştığın hata nedir? Çıkartma işleminde hata alıyorsan bunu resim olarak gösterebilirmisin. Yada hata mesajı. Birde winrar kullanıyorsan eğer onarma seçeneğini dene.

H@K@N
10-23-2010, 00:20
SW_kaynak part 1 gereken cilt yok 2.features unsurları ile katlı modelleme 12-shell komutu wmv dosyalarında crc hatası dosya bozuk yazıyor abicim winrardan onardım ama yine olmadı

Ahmet Mikâil YAZICI
10-23-2010, 11:15
Hakan ben şimdi senin için shell videosunu upload ettim. İlerleyen günlerde bu set için ve diğer setler için iyi bir çözüm sunacağım.

Not: ''2.features unsurları'' bu bir klasör ve içerisindeki ''12.shell'' komutunun videosu hata verdiği için hata mesajında o da görünüyor. Diğer videolar çıkmış sanırım.
Kolay gelsin.

ddv
12-16-2010, 13:30
1. ve 19. partlar hasarlı oldugu için videoların hiçbiri rardan çıkmıyor
partları düzeltirseniz çok sevinirim

Teşekkürler

Teoman KARA
12-16-2010, 13:40
Toplam 4 adet link grubu var ve hepsi birbirinin alternatifi. Mutlaka birinden indirebilirsiniz.

__________________________________________________ __

ddv
12-16-2010, 16:39
1. ve 19. linkleri indirdim zaten fakat partlar hasarlı winrar hata veriyor 1.ve 19 linkler hasarlı oldugu için arşivi açamıyorum diyor

çakıraga
12-26-2010, 12:46
ben indirdin fakat açamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim

metalci21
01-01-2011, 00:19
bütün partları indirdim ama açamıyorum bir türlü arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı uyarısını veriyor nasıl düzeltebilirim

Teoman KARA
01-01-2011, 16:37
WinRAR ı aç. Bütün patları seç. Araçlar menüsünden Arşivi Onar ı seç tamam de.

oseta
01-04-2011, 21:45
indirmede sorun yaşamadım fakat bazı videolarda ses yok hangi oynatıcıda sorunsuz izlenebilir. ben gom kullanıyorum program codec bulamıyor. vlc de deneyen var mı. yada başka bir programda ?

Teoman KARA
01-05-2011, 10:31
Videoların % 80 inden fazlası sesli.

estebanesquare
01-10-2011, 21:05
1 ve 19 numaralı partlar sorunlu ...yeniden upload edilirse sevinirim

Teoman KARA
01-11-2011, 10:53
4 ayri link grubu var. Yani istediginiz partlar 4 defa yuklenmis. Daha ne yapabiliriz?...

batu_han75
01-15-2011, 12:15
1-19 partlarda sorun çıkıyor ama alternatif linklerle çözebiliyorsunuz..henüz kullanmadım..benim gibi yeni başlayanlara yardımcı olacağını düşünüyorum..emeği geçenlere teşekür ederim..

hasanislek23
02-25-2011, 00:41
rapitten indirdikten sonra açılmıyo dosya hata veriyo alternatif linklerde sorun yok ama en baştaki linkler hata veriyo sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim ...

Teoman KARA
02-25-2011, 09:31
rapitten indirdikten sonra açılmıyo dosya hata veriyo alternatif linklerde sorun yok ama en baştaki linkler hata veriyo sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim ...

Hasan kardeşim bak kendin ne güzel söylemişsin alternatif linklerden indirince sorun yok diye...

İşte bu alternatif linkler, bir link grubunda sorun olursa diğerlerinden indirmeye devam edilsin dolayısıyla indirenler madur olmasın diye konuyor oraya. Sen boş ver sebebini. İndir diğer linklerden olsun bitsin.

Ayrıca sebebi de bu konunun diğer mesajlarında teferruatıyla açıklanmış durumda. Okursan hepsini görürsün.

melis
02-25-2011, 11:50
Sonunda hepsini indirdim ama partları açarken bulunamadı diyor çıkartılcak dosya yok diyor ne yapmalıyım?:(

cooper_777
03-02-2011, 01:09
merhabalar ben setin tamamını indirdim toplam 7 tane klasör çıktı. Bu klasörlerin numarandırılmasımı yanlış acaba , yoksa içinde 1 dosya eksik mi? 2den 8 e kadar gidiyo 1 yok...

Teoman KARA
03-02-2011, 12:18
1. nolu klasörde içinde mevcut olmalı. Çıkarırken hata verdi mi?

Yada siz eksik mi çıkardınız?

SuNGuR_Tegin
04-03-2011, 02:28
emeği geçen herkese teşekkürler.

o.kurt
04-14-2011, 02:12
inanılmaz bir set gerçekten harika.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.İyi ki varsın solidworksturkiye.

cool58
04-15-2011, 16:53
1.Parçada problem var sanırım...Tüm parçaları indirdiğim halde açılmadı... emeği geçenlere tşk.ler

Alişan
05-02-2011, 22:59
19. partta problem oluyor 4 kez indirdim hepsinde oldu çok acil lazım bu set lütfen yardım etsin birisi

ecu
05-06-2011, 04:52

işe yaradı teşekkürler

makress
05-26-2011, 16:15
teşekkür ederim ama iş ortamımda bunu indirebilmem mümkün deil :(

Prosodie
06-14-2011, 18:05
Merhabalar,
Öncelikle bu eğitim setinin hazırlanmasında ve upload edilmesinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Yeni başlayan biri olarak çok işime yarayacağı kanaatindeyim.

Part 19'u Rapidshare'den indiren arkadaşlar "Bozuk Dosya" uyarısı alabilirler, ben de yaşadım ancak o partı 4Shared'den yeniden indirdiğimde sorun kalmadı.

FileFactory linklerinin yarısından fazlası silinmiş ancak alternatif linkler sayesinde seti sorunsuzca indirdim ve sıkıştırılmış dosyadan çıkardım. Bazı partların rar dosyasından çıkartılmasında sorun yaşayan arkadaşlar aynı dosyayı farklı bir barındırıcıdan indirmeyi denesinler, sorunları kalmayacaktır.

Tekrar tekrar teşekkürler, saygılar.

htasdemir75
07-12-2011, 07:02
selamlar,kolay gelsin linklerde sorun var hepsini denedim ama hiç biri indirilmiyor.ilgilerinize teşekkürler.

Musty61
07-13-2011, 13:32
Harika bir çalışma, zahmet edip hazırlayanlara çok teşekkürler.

bose
07-21-2011, 06:06
çok güzl bi paylaşım cok teskkürler .. serkan ekincinin videolarının hepsini bulmak istiyorum bu konuda yardım edebilirmisinz ??

SYTMGT
09-06-2011, 11:23
hocam tarif ettiğiniz şekilde bir ekran açılmıyor. ben çıldırmak üzereyim!!!

uguroztemel
09-29-2011, 13:49
rar dosyadan çıkmıyor daha part 1 de hata veriyor :(((

Ahmet Mikâil YAZICI
09-29-2011, 17:37
Partlar birbirleri ile bağıntılı illaki siz tek partı çıkartmaya çalışırsanız hata alırsınız.Hepsini indirip hepsini seçip çıkart demeniz gerekiyor.
Lütfen hatayı gösteren bir ekran görüntüsü bırakın.

Türk
10-05-2011, 01:45
paylaşım ve emeklerin için çok teşekkürler.

hayri34
10-06-2011, 01:39
hepsini seçip dosyaları çıkar diyorum part1 ve part19 hasarlı diyor

semrasozer
10-07-2011, 13:17
bir şey soracağım yeni öğrenmeye çalışıyorum solidi bu part dosyalarını çalıştıramıyorum rar dosyasını indirdim fakat doyaları çıkartmak isediğimde hata veriyor ne yapmam gerekiyor

Emre ÖZKAN
10-07-2011, 13:39
Partların tümünü indirdikten sonra rar'dan çıkarabilirsiniz. Dosyalaraın tamamı, birbiri ile bağlantılıdır.

semrasozer
10-07-2011, 13:42
sorun olan rardan çıkararmam arşivde bulunamadı cevabını veriyor

Ahmet Mikâil YAZICI
10-07-2011, 14:36
Ekran görüntüsü bırakabilir misiniz, hata anının ve rar dosyalarının penceresinin tam olarak gözüktüğü.

hayri34
10-09-2011, 20:09
1.ve19. linkler bozuk ben forum1923 teki alternatif linklerden indirdim şu an sorunsuz

Ahmet Mikâil YAZICI
10-09-2011, 20:17
Bahsettiğiniz linkler sağlam. Ben kontrol ettim.

syergin34
10-26-2011, 11:58
19. partta sorun var rar açılırken hata veriyor

Ahmet Mikâil YAZICI
10-26-2011, 12:41
Hata penceresinin resmini eklerseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz. Linkler sağlam, dolayısı ile part dosyasının da sağlam olması gerekiyor. Diğer alternatif linklerden indirip denediniz mi acaba?

syergin34
10-26-2011, 13:06
bir kaç denemeden sonra 19. bölm açıldı teşekkr ederim yardımlarınız için. kolay gelsin

makinacılar
11-15-2011, 12:25
Benim bir problemim var. öncelikle bu eğitim filimlerini hazırlayanlardan Allah razı olsun. ben sw 2010 eğitim partlarını indirdim. fakat partları her seferinde winrarda açmam mı gerekiyor. bilgi verenlerden allah razı olsun

Emre ÖZKAN
11-15-2011, 12:34
Benim bir problemim var. öncelikle bu eğitim filimlerini hazırlayanlardan Allah razı olsun. ben sw 2010 eğitim partlarını indirdim. fakat partları her seferinde winrarda açmam mı gerekiyor. bilgi verenlerden allah razı olsun

Hayır, sadece bir defaya mahsus olmak üzere winrar ile açıyorsunuz. Zaten winrar programı, videoları, sizin istediğiniz yere çıkarıyor. Daha sonra, videoların üzerine tıklayarak, istediğiniz videoyu izleyebiliyorsunuz.

asd_05
11-20-2011, 15:30
öncelikle herkese merhaba. musa eren arkadaşım, ilk sayfada verdiğin linklerin part1 olanı indirdim ama dosya bozuk diyor. alternatif linkler de çalışmıyor. ekleyebiliyorsan part1 i yeniden ekleyebilir misin? şimdiden teşekkürler...

Ahmet Mikâil YAZICI
11-20-2011, 16:12
Bu link çalışıyor.

Atılgan35
11-20-2011, 23:20
Bu harika paylaşım için teşekkürler ama keşke tek link olsa

burhanyurtseven
01-14-2012, 11:25
Dostum 15 dakikaya ilk partinin hepsini indiriyorum. Çok teşekkür ederim :)

EDİT:

UYARI! Arşiv bulunamadı. Arşiv biçimi bulamıyor veya arşiv hasarlı.

Diye mesaj aldım.. :(

aytatafayta
01-25-2012, 18:49

aytatafayta
01-25-2012, 19:56
arkadaşlar ben hallettim.ilk 24 partı indirmiştim.fakat winrar hata veriyordu özellikle 1 inci part. daha sonra yorumlardan okuduğumu uyguladım.ve bozuk olan 1 inci part yerine hemen altında ki alternatif partlardan 1 inci partı indirdim ve ve winrarla klasörleri açarken bu safer 19 uncu partta problem oldu yine alttaki alternatif 19uncu partı indirdim ve eski 19 partı sidim.tekrar yeniden winrarla çıkarmayı denedim ve bu sefer oldu.biraz zorladı ama sonunda oldu. paylaşım için teşekkürler.

Ediz Engincan
01-26-2012, 01:16
Alternatif Linkler

1. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
2. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
3. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
4. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
5. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
6. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
7. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
8. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
9. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
10. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
11. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
12. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
13. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
14. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
15. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
16. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
17. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])
18. PARÇA ([Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız])

oguzkaganozt
01-27-2012, 13:48
Herkese gerçekten çok teşekkürler . Bu denli bulunmaz bir arşiv yeni başlayan biri olarak gerçekten çok işime yarayacak :)

Forumunuza yeni katıldım . Forumunuzdaki yardımlaşma, dayanışma gerçekten üst seviyede bende elimden geleni yapacağım :)

xeus_xs
02-14-2012, 17:29
Ben bütün partları indirdim ancak extract ettiğimde hata veriyor yardımcı olabilirmisiniz?

Emre ÖZKAN
02-14-2012, 17:41
Nasıl bir hata aldığınızı detaylandırabilirseniz, yardımcı olmaya çalışalım.

erdogdu.ferdi
02-14-2012, 19:47
arkadaşlar ben 24 partıda indirdim. fakat hata veriyor. arşiv hatalı diyor. ters tıklayıp onar dediğimde de bazı videoları onarıyor bazıları kalıyor ne yapabiliriz. lütfen yardımcı olun.

Emre TUNÇBİLEK
02-14-2012, 20:59
farklı bir video oynatıcı programla açmayı denediniz mi?

nevsada
02-24-2012, 16:23
Merhaba, emeğiniz için teşekkürler ancak zip dosyalarını açmaya çalıştığımda error mesajı veriyor. Rapıdshare'de link indirmeyle ilgili bir sorunum yok. Başka bir nedeni olabilir mi acaba? Teşekkürler.

Ahmet Mikâil YAZICI
02-24-2012, 16:34
Hata penceresini paylaşın yardımcı olmaya çalışalım.

nermin_hemrin
02-27-2012, 15:27
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum benim bi sorunum var bilgisayar tasarımdan solid works dersini alıyorum ben bu dersten kaldım geçmek için bu dersi ögrenmek istiyorum ögrenmem için önce solid works programı indirmem gerekiyor ama bitürlü indiremedim lütfen programı indirmeyi bilen biri bana yardımcı olabilirimi yardımcı olabilirmisinz

Emre ÖZKAN
02-27-2012, 16:02
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum benim bi sorunum var bilgisayar tasarımdan solid works dersini alıyorum ben bu dersten kaldım geçmek için bu dersi ögrenmek istiyorum ögrenmem için önce solid works programı indirmem gerekiyor ama bitürlü indiremedim lütfen programı indirmeyi bilen biri bana yardımcı olabilirimi yardımcı olabilirmisinz

Lütfen yukarıdaki linkte bulunan forum kurallarını okuyunuz.

Soldiworksturkiye.com olarak, lisanssız kullanımı hiçbir şekilde desteklemiyoruz.

sonerik
03-06-2012, 09:08
merhabalar arkadaşlar öncelikle bu form güzel olmuş emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. alternatif olan 18 parçalık linkten indiriyorum bir problem çıkmaz inşallah. paylaşımlar için teşekkürler.

alicicelik
03-08-2012, 19:27
part 9 tekrar upluad edermisiniz

Ahmet Mikâil YAZICI
03-08-2012, 21:58
Part 9 çalışıyor, alternatif linkleri kontol ediniz. Bu sayfanın gerisinde ki sayfalarda alternatif mevcut.

ewrenorhan
03-09-2012, 12:22
acaba hotfile linkleride yükleyebilirmisiniz ?

Ahmet Mikâil YAZICI
03-09-2012, 14:21
Hotfile'da premium hesabımız yok, maalesef. Arka sayfalarda hiç beklemeden indirme yapabileceğiniz mediafire linkleri var.

cengav4r
03-26-2012, 23:59
24. sayfadaki mediafire linkleri çalışıyor teşekkürler