PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : solıdworks


osman selçuk
09-01-2009, 02:15
kahramanmarasta solıdworks?

kahramanmarasa solıdworks kursu acaba ne zaman gelecek?o gunu iple cekiyoruz...

Berna GÜL
09-01-2009, 02:32
Bu ne demek şimdi? Lütfen biraz daha açıklayıcı olur musunuz?

mrtglr
10-11-2009, 14:14
merhaba arkadasım ben windows 7 ye solidworks2008 kurmak istiyorum ama kurulmuyo aynı sorunu autocad de verio 64 bit diye bu sorunu nasıl cözicem

adigeragip
10-11-2009, 17:51
windows 7 sadece solidworks 2010u destekliyo diye bir yerde görmüştüm

Berna GÜL
10-11-2009, 17:56
Olabilir çünkü mesela SW 2008 ve üstü vistayla uyumlu çalışabiliyor. Önce ki versiyonları uyumlu değiller. Kurulsa bile verimli çalışmıyor. Şahsen denediğim için biliyorum.

Bu yüzden SW 2010 versiyondan öncesinin windows 7 de uyumlu olmaması söz konusu olabilir.

sayim akman
10-11-2009, 18:04
Solidworks sistem gereksinimlerine aşağıdaki linkden inceleyebilirsiniz.W7 SW2010 u destekliyor , alt versiyonları (2008 , 2009 ) desteklemiyor.Ayrıca 2010 dan sonraki sürümler XP'de çalışmayacaktır.

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

hendeseci
10-11-2009, 23:14
Hayır, ben win7 kullanıyorum ve sw2009 kurulu. Yalznızca 32 bit'te çalışıyor ve 64 bit'te hiç kurulmuyor.


windows 7 sadece solidworks 2010u destekliyo diye bir yerde görmüştüm

greenberet
10-11-2009, 23:23
Win7'de ki Uyumluluk modu sayesinde farklı Windows versiyonlarında çalışan bütün programları Win7'de çalıştırmanız mümkün. Yani Solidworks 2007 yi Windows XP de kullanıyorsanız Win7 de de kullanabilirsiniz.

adigeragip
10-12-2009, 03:00
bilemiyorum windows 7 kullanmayı bırakın daha görmek nasib bile olmadı :) ama dediğim gibi bir başka sitede öyle okudum (adını vermek olmaz reklam olmasın) solidworksün kendi sitesindede desteklemediği yazıyo. siz deneme sürümü kullandığınız için çalışıyo olabilir windows 7 ler piyasaya çıksın herşey belli olur.