PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dişliye zincir ekleme

Musa Eren
02-04-2009, 19:27
Arkadaşlar meraba
iki dişli arasına zincir eklemek solidde nasıl yapılır.Cevaplarsanız sevinirim.İyi çalışmalar

[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

Bu videoları seyredemiyorsanız eğer [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] adresinden antisansür programını indirin.

solidustasi
06-01-2009, 14:24
bu baya bi uğras verici musa önce zinciri oluşturman gerekiyor tabi zinciri oluşturman için dişlilerin çap oranında beld chain çiz. sonra bu chain üzerinde zincir unsurlarını yuvarlıyorsun en kısa zamanda bunun yapılısını video olarak ekliycem

kafkas230
05-17-2010, 09:43
Hocam dişliler arası mesafesi uzun olan zincirli bir sistemde assembly de zincirleri teker teker mi eklicez. Bir kolayı yok mu.
ben 600 halkalı bir zincir indirdim ama hareket etmiyor.Onu nasıl hareket ettiririm.
Acil yardım.

cureshot24
07-15-2010, 15:14
Zincir ve kayış ekleme videosunu ındırdım faydalı oldu fakat benim asıl sıkıntım örneğin bir zincir kayış veya ipin ucundan çektiğimizde makara veya dişli etrafından dolaşarak karşı tarfta kaldırma işlemini yapması . Bu konuda yardımınız olur mu acaba.kolay gelsin.

lcjackal
07-15-2010, 15:22
Bu konuda tam kesin bir çözüm yok sanırım ben kendim zincirin bütün partlarını çizim montaj dosyasında ilişkilendirerek montajını yaptım bu şekilde hareket edebiliyor fakat bunu dişli üzerine sarıp mili çevirmek ve normal bi döngü vermek konusunda başarılı olmadım :D

cureshot24
07-15-2010, 18:37
Evet bende en son çözüm olarak bunu yaptım.Umutvari bir hareketi ilk başta gözlemliyosunuz.Fakat hüsrana uğramanız uzun sürmüyor.

nuda_ali
07-15-2010, 22:53
youtube yi açamıyorum. verdiğiniz youtube linklerinin içeriğini sorabilir miyim acaba