PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SolidWorks İle tasarladığımız Bir Parçayı Viewpoint Player İle Web Sitemizde Sunmak

buraky88
08-08-2009, 22:12
Arkadaslar en büyük malzeme kütüp hanesi olarak [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız] adresi paylaşılmış. Burada dikkat ettiyseniz parçalar için internet site üzerinde 3d view diye bir seçenek var ve buna basınca (tabi viewpoint yüklüyse değilse indirmenizi istiyo 3 mb lik bi program) parçayı üç boyutlu olarak döndürüp göre biliyorsunuz. Ben şu an hocam avermek için bir interaktif cd hazırlıyorum. Başta tasarladıklarımı Solidworks ile animasyon halinde hazırlayıp hareket ettireyim dedim avi olarak sunarım diye düşündüm ancak Bende Solidworks 2007 sp0 var
ve malasef Ad-İns kısmında Solidworks Animator yok. Yardımcı olurmusunuz bu Solid works Animatorü nasıl ekleyebilirim veya Hazırladığım bir web sayfasında bu parçanın 3d olarak oynamasını nasıl sağlarım (Pc net cdleri tarzında bişi yapıcam)

buyrun örnek link
[Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız]

gelen sayfada preview 3D yi tıklayın.

buraky88
08-09-2009, 16:03
Arkadaslar dikkat ediyorumda bakıp bakıp çıkıyorsunuz 20 kişi bakmış hiç birşey yazma zahmetine katlanmamaış neyse. Bakın ben bir tane yaptım

3D Instan Website komutu ile yaptım ancak illa 3view sitesine yükleme yapmaya izin veriyo direk bilgisayar üzerine oluştrmuyo ve kaç gün kalmasını istiyorsunuz şeklindede bir soru soruyo 3 gündü değiştirmedim

ondan sonrada bunu internet download manger ile (bütün sayfayı ve içeriğini )indirdim şimdide sharepoint ile düzenliyeceğim bakalım nasıl bir sonuç alıcam.

Bu arada kaydetme seçenekleri arasında edrwing ve wievpointte var ben viewpointi seçtim

Lütfen sizde biraz uğraşın direk bilgisayar üstüne kaydetmenin yolunu nasıl bulabiliri bu kanuda yardımcı olun Şimdiden Teşekkür ederim.

sayim akman
08-09-2009, 17:47
Arkadaslar dikkat ediyorumda bakıp bakıp çıkıyorsunuz 20 kişi bakmış hiç birşey yazma zahmetine katlanmamaış neyse. Bakın ben bir tane yaptım

burak haksız yere dert yanıyorsun.20 kişi bakmış olabilir, ama bu 20 kişinin 3D parçaları Viewpoint Player İle Web Sitesinde sunduğunu mu düşünüyorsun?

Merak etme burda kimse bildiği birşeyi saklamaz , eğer konuyu görmezse.Bak sende sorununu çözdün ve bizimle paylaştın...

Ayrıca bazı konularda ilk önce arama yapmanı tavsiye ederim site içinde...

buraky88
08-15-2009, 16:58
Evet baya sitemkar bir cevap olmuş. Neyse ben olayı başardım. Bayada güzel oldu hemde wiewpointle yaptım çok kısa süre içinde açıklamayı hazırlıycam örnek olarak yaptığım sayfayıda internet sitemde yayınlıycam. Yinede herkese teşekkürler. Hemen Kızmayın yaww..